Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Gilda jest zła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Ten odcinek nie za bardzo mi się podoba ale pojawił się jakiś antagonista. Nie podobało mi się to, że chcę Rainbow tylko dla siebie i że krzyczała na Flutterke ale przynajmniej dostała za swoje. Gilda przynajmniej nie jest najszkodliwszym antagonistą że np. chcę przejąć Equestrię tylko chce zaprzyjaźnić się z Rainbow i nie chce dopuścić , by Pinkie weszła jej w drogę jej "cudownej" przyjaźni. Chociaż ma trudny charakter , to i tak jest antagonistą . Antagoniści robią złą rolę w filmach, więc ona też odgrywa złą rolę, bo dokucza Pinkie Pie, kiedy chce być z Rainbow. Mam nadzieję, że Gilda już nigdy nie wróci do MLP. Także mało szkodliwym antagonistą jest Trixie. Ale o niej mowa w innym odcinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Lubię Gildę, chociaż nie pochwalam jej zachowania. Pinkie Pie podążająca wszędzie za Rainbow była całkiem zabawna, ale takie podejście też nie jest dobre. Odcinek obejrzałem z przyjemnością, jak wszystkie z pierwszego sezonu. Edytowano Luty 16, 2020 przez Salto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się