Bafflord Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Moje bazgroły Nie zajmuję się rysowaniem, ani nie znam żadnych technik (oprócz wymyślonych przez siebie ), więc prosiłbym o nie hejtowanie mnie zbytnio. Rysuję długopisem, bo tak jakoś nigdy nie przepadałem za ołówkiem Mam nadzieję, że mimo wszystko się spodoba Te są inspirowane innymi grafikami: A ten jest mój własny: A tu coś co robiłem przez dłuższy czas w 3 wersjach: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mi się rysunki podobają ^^ Ta pierwsza Flutterka jest fajna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Trochę pogubione proporcje, za to tła są bardzo dobre ( ostatnia praca ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Popracuj nad proporcjami, tło Ci wychodzi wspaniale, może kiedyś pokolorujesz. (Wiesz mam takie odruchy, nie lubię pustych miejsc...) Potrenuj woogule nad kucykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Dziękuję wszystkim za opinie. Mam też kilka pytań odnośnie tego wątku: Czy jest sens wstawiać tutaj dalej arty (tzn. czy interesuje to kogokolwiek) zaznaczam, że są to moje pierwsze rysunki kucyków, może w przyszłości będzie lepiej? Czy mogę wstawić tu rysunki niezwiązane z kucykami (dawniej rysowałem różnorakie stwory i monstra )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 1. Wstawiaj arty nawet jeśli nikogo to nie interesuje, później będziesz widział jak poprawiłeś swoje umiejętności. 2. Chętnie zobaczę inne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Trochę pracy nad proporcjami i będzie idealnie Najbardziej podoba mi się ostatnia praca Może spróbuj pokolorować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 No cóż... Tym razem wstawię mix rysunków kucykowych i niezwiązanych z nimi: To kilka moich najnowszych eee.... dzieł? Moja pierwsza próba malowania flamastrami i jedna z pierwszych rysowania kucy z wyobraźni No a tu mamy parę prac rysowanych przed laty. Mam dużo więcej takich bazgrołów posegregowanych tematycznie: Roboty, potworki, coś a la zamki z Herosa i zeszytowe malowidła, więc jeśli komuś się spodoba, to zawsze mogę wrzucić więcej (pamiętajcie tylko, że te prace mają juz ładne parę lat na karku!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Heh... chciałem narysować coś artystycznie, no ale wyszło trochę dziwnie. Co mi tam i tak zamieszczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Chyba pierwszy raz w życiu rysuję pastelami, no ale zdaje się, że tak tragicznie nie jest? No i 2 próby "uładnienia" mojej pracy A tutaj coś gratis (ze starych zbiorów) PS: Sorry za jakość, ale nie mam skanera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Troszkę mi tu smutno samemu... No trudno, jak nie dla innych to dla siebie: Mój rysunek Red Velvet (kto czytał Crisis: Equestria ten wie...) Udało mi się narysować go w pełni samodzielnie (bez korzystania z jakichkolwiek grafik), co jest dla mnie osiągnięciem. I 2 wersje po pseudoobróbce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Tak właściwie, to chyba powinienem umieścić to w innym dziale, ale pomyślałem sobie, że tworzenie nowego wątku tylko po to, żeby wrzucić tam jedno "dzieło" jest bez sensu. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Praca przedstawia Rarity zrobioną na konkurs. Użyta została plastelina i trochę cienkiego, metalowego drutu. http://glumypony.deviantart.com/art/Rari-355297768 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Fajne prace, mi się podobają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Dzięki, nie miałem tu żadnych komentarzy od prawie miesiąca. Już się bałem, że jestem beztalenciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Oto moja praca wykonana pastelami i gumką. Wbrew pozorom, to wcale nie było łatwe. Pewnie dlatego efekty są... ciekawe? http://glumypony.deviantart.com/art/Rarity-In-Fog-357534911?ga_submit_new=10%253A1362346690 A tutaj daję wczesną formę tej pracy. Potem przerobiłem na to, co jest w linku wyżej. http://glumypony.deviantart.com/art/Rarity-In-Fog-Sketch-357535492?ga_submit_new=10%253A1362346847 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dobrze wykonane. Jest jedna kwestia, oczy Rarity są nieco inne niż w serialu. Nie bierz tego zbytnio do siebie, bo ja nie rysuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Moja praca na konkurs Derpy. Wiem, że nie jest to może specjalnie piękne, ale liczy się przesłanie (czy coś). http://glumypony.deviantart.com/art/Derpy-s-Letter-358024276 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Derpy mi si podoba. Na pierwszy rzut oka myślałem ze wyciąłeś Derpy z listem w kopercie i położyłeś na dywanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Dzięki, chciałbym mieć taki dywan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Dawno nic tu nie zamieszczałem... czas więc to nadrobić! Oto świeżutki rysunek jednego z moich ficowych OC: Guard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 super zbroja! te detale..^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Dziękuję Często, gdy nie mam nic do roboty w szkole, bawię się komórkowym programikiem do edytowania zdjęć. Czasem efekty bywają zadziwiająco dobre, ale tym razem szczególnie przypadły mi do gustu. Tak więc zamieszczam tu przerobioną grafikę mojego ostatniego rysunku Tak, wiem, oko nie wygląda zbyt dobrze. Ale tak to jest, jak się bawi z negatywem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Aj, wywal kredki, naucz się cieniować i kontroluj proporcje, radze także przysiąść nad pastelami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Wersja w negatywie o niebo lepsza. Jedyne co mi się nie podoba to ta biała kreska po lewej stronie przy krawędzi ( tak wiem upierdliwy jestem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 o no fajnie wyszło w tym negatywie Może spróbuj jeszcze raz, znaczy zamaluj na czarno te kropki w oczach,zeby w negatywie były białe xD albo po prostu programem graficznym^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts