Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Nikogo nie było, dzisiaj miało się odbyć przedstawienie. Shantee chciała na nie iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Zaraz, jakie przedstawienie? Znowu zasmuciłam się, gdy pomyślałam o przedstawieniu. Jednak Shan na nie nie pójdzie, bo jej nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 nieważne - To ja pójdę - powiedziała klaczka i odeszła ze spuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Pożegnałam klaczkę i zamknęłam drzwi. Usiadłam, bo nic już nie rozumiałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Tume wygrzebał łebek spod łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Tume, nikt to groźny nie był, tylko jakaś klaczka... - Powiedziałam spokojnie i usiadłam na łóżku. Zaczynało mi się nudzić, więc pomyślałam, czy by nie wyruszyć do Changei już teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Wszystko miałaś spakowane, więc mogłaś ruszać natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobrze. Wyruszam. Zresztą, nie można dłużej zwlekać! - Powiedziałam i założyłam juki na siebie, po czym gwizdnęłam na Tume i wyszłam z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Tume wyszedł, wciąż ze spuszczonym łebkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wzięłam Tume na grzbiet i zaczęłam machać skrzydłami. Uniosłam się w powietrzu, po czym poleciałam w kierunku Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Czekało cię kilka dni lotu. Do tego nie wiesz, gdzie leży Changea. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 No racja! Nie wiem, gdzie ona leży! Przypomniałam sobie jednak, że magia miłości SA i Cadance wyrzuciła podmieńce daleko, gdzieś obok tej góry, w której niegdyś był smok, którego nie ma. Popatrzyłam na niebo, by sprawdzić, która jest pora dnia. Link do mapy, jakbyś potrzebowała: http://browse.deviantart.com/art/Hi-Resolution-Equestria-Map-318946279 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 To mapa Equestrii, ale ja wiem, gdzie leży Changea. Nie tam. Za kilka minut będzie południe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 O, a gdzie? Czyli jeszcze wcześnie. Poleciałam na ziemię i pozwoliłam Tume iść. Nie chciałam lecieć, jeśli nie miałam pewności, gdzie Changea leży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 daleko za klystalowymi golami Tume szedł powoli ze spuszczonym łebiem. Nawet do Canterlot leci się cały dzień, więc do Changei jest jeszcze dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Szłam ze spuszczoną głową. ''Chciałam jak najszybciej uwolnić Shantee, lecz to potrwa pewnie długo.''~ Pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Wyglądałaś zupełnie jak Tume. Nagle zobaczyłaś bibliotekę. Przypomniało ci się, że mogą tam być atlasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Uśmiechnęłam się i weszłam do biblioteki, otwierając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 W środku stał fioletowy jednorożec z lawendową grzywą z różowym pasemkiem. - W czym mogę ci pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Hej. Mogłabyś mi pożyczyć jakąś mapę Equestrii i dalszych krain? Bardzo mi jest potrzebna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Oczywiści, tylko znajdę... - klacz podeszła do półki i zaczęła przeglądać książki oraz zwoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 - Bardzo dziękuję. - Powiedziałam, po czym zaczęłam czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Po półgodzinnym szukaniu klacz wyjęła zwój. - Mam. Nie zapomniałaś o czymś? Changea nie leży w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 - Jeszcze raz dziękuję. - Powiedziałam, po czym wzięłam zwój i wyszłam z biblioteki. Zaczęłam go czytać, z nadzieją, że znajdę opis Changei. Wiem, ale prosiłam także o mapę dalszych krain. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Według mapy Changea leży daleko za Kryształowymi Górami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts