Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 ''Czyli się myliłam...''~ Pomyślałam, ale przypomniałam sobie, że do Imperium jest kilka godzin pociągiem. Czas by szybciej upłynął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Zobaczyłaś obok rozkład jazdy. Najbliższy pociąg do Imperium jest za 5 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Szybko pobiegłam na stację kolejową i zaczęłam czekać, wypatrując pociągu. Spojrzałam na Tume. Wiedziałam, że ujrzę go smutnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Bilet ulgowy kosztował 4 monety, a normalny 5. Za zwierzaka trzeba było dać 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Zaczęłam sprawdzać, czy mam pieniądze przy sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Przy sobie miałaś 8 monet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Na szczęście zostałaby mi jedna moneta. Kupiłam bilet, po czym zaczęłam czekać na pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Chwilkę później na stację wjechał pociąg z 6 wagonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Wsiadłam do drugiego wagonu. Zajęłam miejsce przy łóżku, a juki położyłam pod łóżkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 to krzesła Do pociągu wsiadło jeszcze kilka kucyków. Pociąg ruszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Huh? Mi jednak przypominają łóżka. Rozejrzałam się po pokoju, po czym spojrzałam, gdzie jest Tume. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Piesek usiadł pod krzesłem/ławą i cicho piszczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Ja siedziałam w wagonie i patrzyłam na kucyki, które wsiadły do pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Do pociągu, na następnej stacji wsiadł jakiś zakapturzony kuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Nawet na niego nie spojrzałam, bo zajmowałam się akurat Tume, czyli go głaskałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Piesek wciąż piszcząc, wszedł głębiej pod ławę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Westchnęłam i zaczęłam machać nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Nudziło ci się. To była dopiero pierwsza godzina, więc do Kryształowego Imperium był jeszcze szmat drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Postanowiłam więc zasnąć, by przespać całą drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Kiedy się obudziłaś było już ciemno. Na zewnątrz szalała śnieżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Wiedziałam, że to Crystal Empire. Wzięłam juki i wyszłam z Tume z wagonu. Skrzydłem próbowałam się schronić przed śniegiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Nadchodziła zima, więc śnieg padał również na stacji, co się zwykle nie zdarzało. Niedaleko zobaczyłaś stojące dwa wysokie kryształy z trzema mniejszymi lewitującymi nad nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Razem z Tume podeszłam do nich i minęłam granicę Kryształowego Królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Od razu zrobiło się cieplej. Mogłaś zobaczyć CE na własne oczy. Widok był niesamowity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 -Ła..ł.. - Powiedziałam zdumiona, po czym postanowiłam bardziej rozejrzeć się po okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts