Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Wszędzie były kryształowe kucyki, które dekorowały budynki na Wigilię rozgrzewających serc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 ''Ah. No tak. Jeśli uda mi się uwolnić Shantee, może pokaże jej Crystal Empire jako prezent na Wigilię. '' - Pomyślałam i wyjęłam z juk mapę. Zaczęłam sprawdzać, jak jeszcze daleko do krainy podmieńców - Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Musiałaś przebyć Kryształowe góry, a następnie iść na północny-wschód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Westchnęłam i włożyłam do juk mapę. Zaczęłam iść w stronę kryształowych gór, by je pokonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Dopadł cię uwodzący zapach Kryształowych specjałów. Twój żołądek przypomniał o sobie burknięciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Obróciłam się w kierunku pysznego zapachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Dobiegał on ze sklepu, podobnego do innych. Na wystawie stały różne ciasta, babeczki, potrawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ugryzłam się w wargę. Nie mogłam teraz o tym myśleć. Pomyślałam jednak, gdy minę CE to może będzie jakaś polana, las - i tam może będzie coś do jedzenia jak kryształowe jagody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Zapach prawie ciągnął cię do sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Pobiegłam przed siebie, by nie czuć go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Nagle znalazłaś się tuż przed tym sklepem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 ''Na to nie ma innej rady! '' ~ Pomyślałam ze złością, po czym wzniosłam się w powietrze i próbowałam rozgonić ten zapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Prawie przykleiłaś się do szyby, a twój żołądek grał melodię z Derpy Style. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 ''O nie, kiszki! Nie pozwolę wam grać Derpy Style! No dobra, jak chcecie, sprawdzę ile mam pieniędzy...'' Jak powiedziała, tak uczyniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Miała 9 monet. Nawet sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Weszłam do sklepu, i od progu zapytałam: - Dzień Dobry! Czy można coś kupić za mniej niż 9 monet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - Oczywiście! - odpowiedziała klacz Crystal Pony - Może babeczkę za 3 monety? - pokazała wyrób. Każdy był udekorowany kryształową jagodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Chętnie. Powiedziałam, po czym położyłam na ladzie 3 monety i wzięłam jedną z babeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Sprzedawczyni uśmiechnęła się do ciebie, a ty poczułaś smak babeczki. Była słodka z domieszką posmaku kryształowych jagód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 - Dziękuję! Powiedziałam, po czym zjadłam babeczkę. Od razu pomyślałam, że kiszki przestaną grać. ''No, macie. A teraz jedzcie!'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Kiszki przestały grać i się uspokoiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Zaczęłam więc biec, by pokonać Kryształową Górę, która już na mnie czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Najpierw jednak musiałaś przejść przez ośnieżoną równinę, która dzieliła Crystal Empire i góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Na szczęście miałam skrzydła. Wzięłam Tume na grzbiet i zaczęłam lecieć w powietrzu jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Po chwili leciałaś nad równiną. Czekały cię jakieś 2 godziny lotu do gór, potem przeprawa. Zaczynało się powoli ściemniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts