Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Kiedy się obudziłaś, zobaczyłaś tylko Tume załatwiającego potrzebę na śnieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Wstałam, po czym złożyłam koc i włożyłam go do juk, które założyłam na plecy. Zaczęłam iść, gwizdając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Po kolejnych kilku godzinach znalazłaś się na granicy. Tarcza obejmująca Changeę nie pozwalała na użycie zaklęć zmieniających wygląd. Po ulicach chodziły Podmieńce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Nagle przypomniałam sobie, że w ogóle nie mam planu. Zaczęłam zbierać myśli, by wykombinować jakiś dobry plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Tume wbiegł w las obok miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Szybko poleciałam za nim, ukradkiem spoglądając w najbliższe Podmieńcze miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Podmieńce chodziły sobie normalnie po ulicach, kilka targowało się przy straganach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Będąc w lesie, szybko skryłam się pod jakimś krzakiem. Szybko zaczęłam szukać wszędzie Tume. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Piesek gryzł jakiegoś niebieskiego, fosforyzującego grzyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - T-t..ume? Ty jesz grzyby? One są jadalne w ogóle? - Spytała, przywołując lawinę dziwnych myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Piesek się oblizał i przyniósł ci grzyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wzięłam grzyba i zaczęłam go jeść, dziwnie na niego patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Grzyb smakował jak każdy inny grzyb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Po stwierdzeniu, że są całkowicie jadalne, zerwałam ich kilka i wsadziłam do juk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Tume biegał sobie po krzakach i wąchał drzewa. Machał przy tym ogonem jak helikopter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Heh, nie biegaj tak, bo jeszcze mi odfruniesz! - Zaśmiała się do psa, siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Z krzaków wybiegł biały lis. Zwierzątko urwało jednego grzyba i zniknęło w innych krzakach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Nie zwróciłam na niego mniejszej uwagi i zaczęłam iść przez las, by pozostać niezauważoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Wszędzie były grzyby, a nad strumieniem zobaczyłaś czarne krokodyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Odsunęłam się trochę od nich, tak, by być gotową do szybkiego wzlecenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Jaszczury leżały, tak jak leżały. Jeden ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Nadal będąc gotową do lotu, zaczęłam iść przed siebie i znów wypatrywać psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Tume wyskoczył z krzaków i zaczął się bawić z żółtym szczurkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Pozwoliłam więc mu się bawić i pokłusowałam przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Powoli zmieniała się pora dnia. Piesek zostawił szczurka i pobiegł za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts