Shantee Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Dobrze, Tume. Musimy się pośpieszyć. Z minuty na minutę Shantee bardziej jest podmieńcem. Najlepiej zacznijmy biec. - Mówiąc, przeszła do galopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Piesek biegł obok ciebie. Ściemniało się. Do zamku wciąż był kawał drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Postanowiłam wejść w jakieś krzaki, skulić się i zasnąć. Tume ofiarowałabym krzak, który byłby blisko od tego, w którym ja będę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Kiedy się obudziłaś, słońce wskazywało godzinę około południa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Wstałam szybko z krzaków. Gwizdnęłam na Tume i zaczęłam iść przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Piesek szedł obok. Obwąchiwał każdy kąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 ''Dobrze, więc Shantee musi być uwięziona w stolicy tej całej Changei. A takową rozpoznam dzięki wielkiemu miastu. A to, które było obok mnie, nie było aż tak duże.'' - Rozmyślałam, idąc przed siebie i czasami spoglądając na Tume. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po jeszcze dwóch dniach spędzonych na wędrówce, dojrzałaś znad koron drzew czubek, na pewno ogromnego pałacu z czarnego kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zaczęłam się rozglądać, by zobaczyć, jak duża jest stolica. Usiadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 dojrzałaś znad koron drzew czubek' date=' na pewno ogromnego pałacu z czarnego kryształu[/quote'] echem... jak ona mogła rozejrzeć się po stolicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ups... myślałam, że pałac jest w jakimś mieście. Rozglądnęła się odruchowo po pałacu, szukając strażników i słabych punktów ochrony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 -_- Jesteś w lesie i widzisz nad drzewami czubek pałacu, jeszcze przy nim nim nie jesteś, nawet nie doszłaś do stolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Zaczęłam więc biec w kierunku czubka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Przed twoimi oczami stanął obraz stolicy. Światło słoneczne odbijało się w budynkach z czarnego kryształu. Wszędzie były Podmieńce, niektóre targowały się o produkty na targu, inne pracowały w ogrodach lub grały w gry. Kilka małych Podmieńców przebiegło obok zarośli, w których się ukryłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 '' O mało brakowało.'' - Pomyślałam, gdy źrebaki - podmieńce przebiegły obok mnie. Zaczęłam się rozglądać w górę, czy są jakieś chmurki na niebie. Mało wiedziałam o podmieńcach, więc z góry zakładałam, że takich nie będzie. Po tym zaczęłam patrzyć w lewo i prawo, by zobaczyć, czy jest może jeszcze jakiś las obok tej stolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 (facehoof, ty z lasu właśnie w połowie wyszłaś) Na niebie było kilka zielonych chmurek. Las otaczał stolicę, zostawiając jedynie kilka metrów od krawędzi na pola uprawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (Wiem, tylko chciałam wiedzieć czy las otacza tą stolicę.) Wpatrzyłam się bardziej w stolicę. Chciałam zobaczyć, czy jest tu coś, (śmietnisko itp.) co pomoże mnie zakryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po ulicach chodziły różne Podmieńce, niektóre nawet w złotych bransoletach. Jakaś klacz ze źrebakami szła do wielkiego budynku z czarnego kryształu, nad którego wejściem wisiał dzwon szkolny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts