Dorek Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Fanfik jeszcze nie wyszedł. Szczerze mówiąc jeszcze jest dość dużo do zrobienia, ale w międzyczasie się zmotywowałem i zrobiłem tapetę reklamującą go. Nie spoileruje w zasadzie niczego, więc dobra jest :3 I ma rozdzielczość 1280x1024 gdyż mam taki monitor, a robiłem głównie dla siebie, he he. http://dorek9999.deviantart.com/art/Takifugu-MLP-Fanfic-Commercial-Wallpaper-353276543 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wait a moment... 1.Fanfik. 2.Po polsku. 3.Epicki. 4.Z Amethyst, Colgate i Trixie. Reklama ci się udała. Cała moja uwaga należy do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ty ten obrazek zrobiłeś? Chciałabym mieć taki talent... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wow *,* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Tapetka fajna ci wyszła czekam. Na resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Trixie i Amethyst no mnie kupiłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorek Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Dzięki wam Dostałem informację od współautora że publikacja będzie później niż się spodziewałem, ale ważne że będzie. Już mamy skończone jakieś 25%, publikować zaczniemy gdzieś po skończeniu połowy. I tak, pojawią się postaci z tej okładki a także wiele innych "backgroundów", postaci kanonicznych oraz kilka OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts