Flaterka Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Na dziś mam tylko pięć prac ale już niedługo będzie ich więcej . Gdyby kogoś zainteresowały moje sygnatury i tapety z wielką chęcią zrobię na zamówienie Przepraszam za złą jakość Dla Raindrops tapeta z Raindrops : http://img255.imageshack.us/img255/7320/raindropstapeta2.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 na GIMPIE W Gimpie, jeśli już. A tak ogólnie to zapisuj to w PNG a nie w JPG. Poza tym ta sygna wydaje się strasznie prosta i w pewnym sensie nudna, jak i tapeta. Chcę więcej epickich czcionek i bajerów graficznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 W Gimpie, jeśli już. A tak ogólnie to zapisuj to w PNG a nie w JPG. Poza tym ta sygna wydaje się strasznie prosta i w pewnym sensie nudna, jak i tapeta. Chcę więcej epickich czcionek i bajerów graficznych. Co racja to racja. Krytyka przede wszystkim. Mi też te prace wydawały się proste. Dzięki za szczerą opinię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Nowa praca. Zrobiona w jakieś 20 minut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Świetne Mogłabym poprosić o tapetkę z Raindrops? Najlepiej gdyby była ciemna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Moim zdaniem poza robieniem tła (które nota bene jakieś wybitnie skomplikowane nie jest) powinnaś skupić się na wtapianiu vectora w tło. No i bliższe przyjrzenie się działowi z tutorialami na gimpuj.org nie zaszkodzi. : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Świetne Mogłabym poprosić o tapetkę z Raindrops? Najlepiej gdyby była ciemna :3 Jasne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Nowa tapetka Dla Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dziękuję bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Poproszę o sygnaturę z Freezy. Ma to być to coś wystrzałowego! Dosłownie. Może jakieś fajerwerki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Zrobisz mi z Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Zrobisz mi z Cadance? Rozumiem że tapetę, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Prosiłabym Sygne z napisem ,, Pinkamena Diane Pie " z Pinkie , najlepiej wesołą i jak najbardziej Zaje**** na jej sposób bycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts