Arjen Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Kochani jesteście... nie chcę wybrzydzać, ale mogę chociaż prosić o dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Arjen oczywiście że...nie Tarretha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Tarreth tak chce Śmierć chociaż nie wiem dlaczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Od walentynek minął dokładnie jeden miesiąc. Przez cały ten czas Znaczkowa Liga wraz z wami szukała drugich połówek dla chętnych osób. Udało się znaleźć parę dla siedemnastu użytkowników. Kto wie? Może między nimi rozkwitnie miłość? Czas okaże. Teraz czas na podsumowanie eventu. Chciałbym w imieniu opiekunów Znaczkowej Ligi podziękować każdemu użytkownikowi który zgłosił się do zabawy, głosował na pary lub brał udział w zabawie w jakikolwiek inny sposób. Szczególnie chcielibyśmy podziękować Arjenowi który wraz z Księżniczką Luną oceniali forumowe pary. W ramach podzięki to właśnie Arjen był ostatnią osobą zaproponowaną do znalezienie pary. Wyniki wszystkich par znajdują się poniżej. LISTA PAR Xyz Sabina 97% Psotunia Dat 79% Hedzio Avanidius 0,6% Lisica Siper 70% Losse Lordek 100% Applejuice El Martinez 84% Cuddly Doggy YarvinleCretin 69,(69)% Cloudchaser D. Winchester 60% Tric Kirara 66,6% Nightmare Pawlex 60% Magenta Trum 20% Mrs. Octavia Kartezjusz 88,88% Phinbella781 Arameje -31% Matuszewski18 Psotunia 81% Karwelas Bećka π^22 % Oromis Ślimak <3 No i na sam koniec pozostał nam... Arjen Whisky 40% Jeszcze raz dziękujemy za wszystko! Kogo ty ze mnie robisz :c Na pewnie nie alkoholika:aj3: ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts