Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 - Umm... Jeśli to pani nie przeszkadza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Mów mi Galaktyka. I nie martw się. Problemu nie sprawisz. - Powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Maluch przestał się trząść ze strachu i powiesił płaszcz na wieszaku. Lekko się uśmiechnął, ale jego oczy bez źrenic sprawiały nieco upiorne wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Chcesz coś do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 - Mam trochę. - wyjął z kieszeni płaszcza buteleczkę z różową, fosforyzującą cieczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Zdziwiła się trochę i pokazała na przytulnie ułożony koc. - Tu będziesz spał. A i jeszcze jedno. Nie drażnij kiry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 - Kiry? - maluszek spojrzał na Galaktykę, przekrzywiając główkę. Powoli robiło się ciemno, a na zewnątrz zaczął padać deszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Mojego wilczka. - wskazała na zwierzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Maluszek odskoczył, kiedy zobaczył zwierzątko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Nic ci nie zrobi. Pamiętaj że nie wolno mu dokuczać. A teraz idz spać! - Powiedziała i położyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Podmieniec położył się na kocyku i wpatrywał się w wilczka, który gapił się na niego, ale niezbyt przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Obudził ją dziwny dźwięk. Kiedy otworzyła oczy zobaczyła malucha siedzącego na wysokiej szafie. Pod nim ujadał Tume. Wyglądał, jakby chciał go rozszarpać na strzępy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Tume? Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 (sorry, nie ten zwierzak) Kira ciągle ujadał na małego Podmieńca, kulącego się na szafie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Spokój! - Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Wilczek wciąż krzyczał na źrebaka. Ten trzymał w dziurze w kopytku fiolkę z różową cieczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wzięła wilczka magią i zamknęła go w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Mały Podmieniec drżał ze strachu, a Kira ujadał za drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Spokojnie. - Powiedziała do podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Maluch szybując na swoich dziurawych skrzydłach, zszedł na ziemię. Widać było, że wilczek go wystraszył na śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nic ci nie jest? - Spytała troskliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - N-nie. Tylko t-trochę się b-boję. - maluch usiadł na dywanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Spokojnie. Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Kiedy się obudziłem, on na mnie zaczął warczeć i rzucił się na mnie. To uciekłem na szafę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts