Kitsun Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Witam. Zacząłem się szkolić sztuki rysowania u pewnego kucowatego Sensei. Póki co chciałbym się z wami podzielić pierwszym efektem swojej pracy. Czekam na wasze opinie i ewentualne słowa otuchy,pocieszenia,etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Dedłę. *.* jest mega fajowosłodka ^^ (Ale zapomniałeś rzęs...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Bardzo zacnie narysowane, bez rzęs nie wygląda źle. Pierwsza ocena pozytywna, ale co ja tam mogę wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Yay, Pinkamena! Ale zabrałeś mi szansę poproszenia Cię o narysowanie jej... No ale i tak jest fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Śliczna! Bez rzęs i tak wygląda słodziaśnie. Jej noga wydaje mi się troszeczkę dziwna, ale to szczegół ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 awwwwww, nice (mimo tego wolałabym twilight ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts