Fender Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 @Fender... xD No co ja? no co ja?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 No nic I tak jakby właśnie zawalamy nasz temat bezsensowną rozmową Sądzę podobnie. SPAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dobry spam nie jest zły Piszcie tego fika :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kończymy spam. Za następny jego przypadek będę krzyczał, pluł jadem i rozdawał warny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kończymy spam. Za następny jego przypadek będę krzyczał, pluł jadem i rozdawał warny. Oj Dolarku, kończąc spam pragnę powiadomić że prace nad drugą częścią fica zostały rozpoczęte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Oj Dolarku, kończąc spam pragnę powiadomić że prace nad drugą częścią fica zostały rozpoczęte. Coś one długo trwają... ile już stron?? Czy żadnej ? Cały czas liczę na ten II rozdział Proszę...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Z tego miejsca chcę zaznaczyć że drugi rozdział został ukończony i wstawiony na forum. Dziękuję i do widzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annie Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Drugi rozdział jest świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Kolejna część jest niezła, ale mogła by być lepsza < wg. mojej opinii >. Mogło być więcej romantyzmu no ale nie wszyscy są tacy jak ja I mogliście trochę więcej napisać < nie uskarżam się >. Czekam na kolejną część i oby akcja ruszyła dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) OGŁOSZENIE AUTORA: Dziś w mojej głowie nareszcie znów obudził się pomysł który miał zostać zamieszczony w części trzeciej, i, co ważniejsze, czwartej, piątej, oraz szóstej. Oznacza to mniej więcej tyle, co fakt, iż fic w najbliższym czasie przybierze rozmachu, objętości i z shippingu wreszcie stanie się zamierzonym od początku romansem przygodowym. Pozostaje tylko namówić moją [zresztą najlepszą na jaką mogłem trafić] współautorkę, Estherenn. Prace nad trzecim rozdziałem potrwają około tygodnia. Na chwilę obecną daję nam czas do 15 marca. Kolejne rozdziały zrealizuję/zrealizujemy po ukończeniu i zamieszczeniu rozdziału trzeciego. Pozdrawiam i zapraszam do przeczytania gdy tylko nadejdzie czas. Mogę co najwyżej powiedzieć wam, że Flasha czeka metamorfoza charakteru, Swizzle wpadnie w tarapaty, a gdy już fabuła się rozkręci, rzadko będzie zwalniać. Koniec spojlerów Edytowano Marzec 7, 2014 przez Fender Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Kiedy następny rozdział ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Hej świetne opowiadanie szkoda że już nie wstawianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Archiwizuje. Dokument w koszu. Zainteresowanych lekturą proszę o kontakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts