Tearise Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 No więc. Słowem wstępu - digitalem zajmuję się około dwa, trzy lata. Nie posiadam tabletu - wszystko rysuję myszką. Da się przyzwyczaić. Moim głównym programem jest GIMP, ale czasem maziam coś w SAI ^^ To tyle. Prac z kucykami mam mało, ale zaprezentuję moje najnowsze dzieło: Prosiłabym o szczerą krytykę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 to myszką?! NIEŹLE! Mnie z myszką stać tylko na tyle... Jeśli chodzi o proporcje, to następnym razem dłuższą szyje zrób i będzie miód^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Przy tym moje tabletowe bazgroły chowają się do kosza... you're my master Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 to myszką?! NIEŹLE! Mnie z myszką stać tylko na tyle... Jeśli chodzi o proporcje, to następnym razem dłuższą szyje zrób i będzie miód^^ I w sumie można bardziej łepek zwiększyć bo jest troche za mały w stosunku do ciała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Taak, nad anatomią ciągle jeszcze pracuję ^^" Zło wcielone. A teraz taka nowsza praca. Robiona na szybko, bo chciałam zdążyć na akademię... Za wszelkie nieścisłości przepraszam *Derp* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Luna wyszła ci świetnie. Najbardziej podoba mi się grzywa. Rysujesz myszką, tak? Moje myszkowe bazgroły przy tym to nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 No więc ... ŁAŁ w tej 1 pracy cieniowanie jest poprostu boskie ! c: te skrzydła ! Twi trochę gruba jest ale przez te zarąbiste cienie po prostu się na to nie patrzy bardzo mi się podoba i uprzedzam >D że będę śledzić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wow So freaking awensome! Też robię myszką (od 4 tygodni) i wiem, że takie coś trzeba długo czarować!! Muszę Ci powiedzieć, że nieźle panujesz nad pędzlem i aerografem (gimp) Cienie- super Ale z drugiej strony, jak patrzę, to widzę, że arty są proste i niekolorowe (w sensie monotonne) Pokaż się z innej strony- Narysujesz RD? W chmurach, albo lesie...? Luna jest świetna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Temat się zakurzył, bom uciekła przez artblocka, ale co tam. Chciałabym zasięgnąć waszej opinii co do pracy poniżej: Oczywiście jest to jeszcze tylko szkic, ale mam zamiar obrobić go w digitalu No więc, zwracam się do was, abyście skrytykowali co w niej nie tak i doradzili co mogę poprawić :'> Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Tearise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Nie źle może bez problemu kończyć w digital. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Skończyłam... A Rarity zrobię jednak oddzielnie :'| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Takes Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja bym zrobiła smuklejsze nogi i w innym stylu kolor tęczówki jakoś ładniej zblendować to? poza tym bardzo ładnie! Luna mi się bardzo podoba bo arcik prosty treściwy i miły dla oka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts