SystemShy Napisano Luty 13, 2012 Share Napisano Luty 13, 2012 podobnie jak w innych dzialach w tym temacie mozna rozmawiac na temat pytan i odpowiedzi do naszej Flutterki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Bardzo dobrze że w tych ostatnich pytaniach poprawiliście czcionkę na zwykłą - jest czytelniejsza. A po za tym dobrze wam to idzie. A co zrobicie jak ktoś zada pytanie które już było? trzcionka - zostawiam to, by następne pokolenia o tym słowie pamiętały bob Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 byly takie sytuacje zazwyczaj daje taka sama odpowiedz z innym obrazkiem .... o ile pytanie jest warte odpowiedzi. Jak nie to zostanie pominiete. co do czcionki to ta zostanie z 2 powodów; 1. pozwala na polskie znaki 2. jest czytelniejsza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 10, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2012 nooooooooo Fluttershy i Big mac? noooooooo.... zgin przepadnij ... - 1000000000 punktów a tak to spoo tylko te czarne kreski jako obówdka flutterki sredniawo wygladaja... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Och system trolluję ich tylko xD Napisałam, że Big Mac przynosi jej babeczki, nie napisałam ze flutterka go lubi w ten sposób... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 czemu ostatnie odpowiedzi sa bez grafiki :( :( :( :( system is sad :( : ( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Te pytania będą bez grafiki, ale następne już tak. Jest ich po prostu za dużo (moja wina, ale na wyjeździe byłam...) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 całkiem zrozumiałe miejmy nadzieje że następne tak jak mówisz będą z grafikami A co do pytań to na ostatniej stronie przed obecnym zamknięciem mamy szybki tutorial jak wkurzyć Flutteryay^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Srsly. Mówisz jeden raz? Ktoś pisze. No OK, mówisz drugi. Znowu ktoś pisze. Mówisz trzeci, i znowu jakieś trolle czy co. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 no nie? i weź tu pracuj człowieku... i chwila... gdzie są te obiecane odpowiedzi z obrazkami?! a co do mojego pytania to my bad... źle to ująłem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 i rodzi się pytanie: Czy będą obrazki?! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 ofc że będą .... może nie wiesz ale to jako jeszcze regent fluttershy prawie rok temu jako pierwszy na forum zaczynałem robic odpowiedzi obrazkowe . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 wiem wiem pamiętam jeszcze... so... mam nadzieje że będzie się coś w końcu działo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Niedługo to nic nie zostanie po mnie ._. Zapytam się tylko: Będziecie kontynuować odpowiedzi obrazkowe? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Niedługo to nic nie zostanie po mnie ._. Zapytam się tylko: Będziecie kontynuować odpowiedzi obrazkowe? Wszystko pozostanie! Znaczy w archiwum, ale zostanie Chodzi o to, by bardziej usprawnić system gier i zabaw oraz pytań i odpowiedzi... Niestety co do odpowiedzi obrazkowych nie mam absolutnie pomysłu jak to zrobić... chyba więc nie będzie. Chociaż mogę się postarać raz na jakiś czas załatwić tak odświętnie coś takiego... ale nie obiecuję nic, bo to wciąż jest na etapie planowania. Teraz będą tylko odpowiedzi zwykłe. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Spoko, ja też zaczynałam od zwykłych odpowiedzi ;P Poza tym wiem ile to zabiera czasu i jak ciężko znaleźć odpowiedni wektor. Poza tym, zaczynając też usunęłam kilka tematów Geledrina ._.' No ale dobra, rozumiem. Ważne że zabawy nadal są Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Po ostatniej serii pytań można się spodziewać że wstawisz zdjęcia tego dzieła prawda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Po ostatniej serii pytań można się spodziewać że wstawisz zdjęcia tego dzieła prawda? Nie myślałem o tym... ale może wrzucę jakieś dziwne zdjęcie o ile znajdę takowe xD Bo ja fotogeniczny nie jestem ^^' Jak coś to zobaczę jeszcze... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Nie no Stachul zdjęcie jest w dechę ^^ 3 dni bym siedział i bym nie wymyślił, aby coś takiego wstawić Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Zasadniczo do samych odpowiedzi i pytań nic nie mam, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju w związku z nimi. Chodzi mi o fakt, że mimo iż to są postacie z serialu(bo chyba nikt poza mną nie wierzy w istnienie równoległych/alternatywnych światów), to niekiedy odpowiedzi mogłyby być raczej inaczej sformułowane(ale to raczej taka moja wieczorna rozkmina, więc nie należy jej brać na poważnie). Czyli tak podsumowując ogół - do odpowiedzi nie mam zastrzeżeń,a niektóre pytania niszczą system Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Zasadniczo do samych odpowiedzi i pytań nic nie mam, ale pewna rzecz nie daje mi spokoju w związku z nimi. Chodzi mi o fakt, że mimo iż to są postacie z serialu(bo chyba nikt poza mną nie wierzy w istnienie równoległych/alternatywnych światów), to niekiedy odpowiedzi mogłyby być raczej inaczej sformułowane(ale to raczej taka moja wieczorna rozkmina, więc nie należy jej brać na poważnie). Czyli tak podsumowując ogół - do odpowiedzi nie mam zastrzeżeń,a niektóre pytania niszczą system Ja wiem, że chodzi Ci o moje pytania jednak zadaje je bardziej dla beki, albo jestem ciekaw jak Stachul na nie odpowie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Drodzy Pytacze! Mam dla Was dobrą wiadomość! Otóż powoli trwają prace nad tym, by dodać "obrazkowe odpowiedzi FS" teraz jednak pozostaje pytanie: Czy odpowiedzi mają być w tych klimatach co wcześniej, czyli rozmowa, czy jednak ma być sama Fluttershy odpowiadająca na pytania? Zaznaczam jednak, że nim wprowadzę odpowiedzi, będę musiał pierw ogarnąć Gimp'a, więc zajmie mi to trochę... Pozdrawiam! ~Avatar Stachul Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Głosuję za kontynuacją rozmowy. Ja lubię jak gadasz, Stachul. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy.. Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 ja chce żeby kontynuował ;P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Też jestem za kontynuacją. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts