FreeFraQ Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Pomysł zrodził sie z mojego snu... Wiec napisałem to pierw w "Swiadomych snach" ale potem przeniosło się do ciemnej strefy. I wielkie dzieki ziomkowi który zajał sie korektą. i Niklasowi... i jeszcze raz przepraszam ciebie... A tu fic.Anioł zemsty. Enjoy. I komentujcie ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 14, 2012 Share Napisano Luty 14, 2012 Łoł, fic jest bardzo fajny,nawet mi się podoba Podziwiam Cię, nie każdy ma czelność wdzierać się do Fabryki Tęczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 15, 2012 Share Napisano Luty 15, 2012 Całkiem przyjemnie mi się czytało, choć fabuła mało ambitna xD, no ale raczej nie o fabułę tu chodziło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Przeczytałem, może nie jesteś mistrzem pióra, ale czytałem się fajnie i płynnie. Jak dobry amerykański film, w którym chodzi o demolkę. Sukinkuce Odpowiednie kucyki dostały to na co zasłużyły... i fajnie, że uwzględniłeś, iż ilość nabojów jest ograniczona, a magazynków też nie weźmiesz tuzin... I nie ma to jak broń sieczna. Ogólnie podobało się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Naprawdę przyjemnie się czytało Niektóre teksty bardzo mi się spodobały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haryozborn Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 zajebiste:) pogratulować pomysłu na fica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Co ja przed chwilą przeczytałem... no co to było... Przyjemnie się czytało, szybko i wartko - idealna tekturka przed snem, ale główny bohater chyba miał coś za dużo tych C4... Chociaż z drugiej strony kto się tym przejmował :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snow Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 W ogóle to strasznie mi sie podobało, bardzo fajnie i zrozumiale napisane Ps. znalazłam dwa błędy (tak mi się zdaje): 1) Przy rozmowie z RD, jest napisane, że "W mojej ręce zmaterializował się..." 2) Gdy rozwala ostatnie drzwi, pisze "Z plecaka wyciągnąłem ostatni ładunek C4, " a potem, na końcu wysadza fabryke. Ale tego prawie nie widać, a poza tym genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts