Kirara Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pora na odrobinę rozrywki w naszym Dniu Derpy! Waszym zadaniem, Moi Drodzy, będzie zabawa w paparazzich... No, może nie tak dosłownie... aczkolwiek, będziecie musieli wyszperać w czeluściach internetu... zdjęcia sławnych ludzi kiedy stroją głupie miny, mają zeza, albo wyglądają groteskowo, bądź kompletnie idiotycznie Dopuszczalne są też screeny z naszego ulubionego serialu Zatem... do dzieła! Zasypcie nas zabawnymi screenami! Derpy i Whooves na pewno będą je komentować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No, rozruszajmy ten temat! Taka świeżynka, powiedzmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Próbowałem znaleźć jakieś znane osobistości, ale nie udało mi się nic ciekawego wyszperać, a zatem kolekcja uroczych minek z serialu. A zatem... kto wygrał konkurs na najlepszego zeza? Ja obstawiam Applebloom na przedostatnim obrazku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 To są chyba najbardziej zderpowane jakie znalazłam. Dalej mi się nie chciało szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Derpiki ode mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Trójca święta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ja mam tutaj legendarny derp face z Japonii pokonujacy głupi z mojej strony rekord Guinessa =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts