fryta855 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Witam. Zabawa jest rodem z Regnum Lunae i działu Derpy, więc pewnie zaraz wszyscy zhejtują, ale co mi tam Zabawa, jak się pewnie 'domyślacie' polega na odnalezieniu Pinkameny na jakimś obrazie. Na początek coś łatwego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Duże drzewo po rawej stronie obrazku jest lekko zamazana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Dobrze! A, i żebym nie zapomniała: jak ktoś chce dać własny obrazek, to niech do mnie napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Odpowiedziałbym, ale nie wiem jak wrzucić obrazek. To moje pierwsze forum więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Prawy górny róg. Jest prawie na niebiesko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 U góry po prawej stronie, prawie, że w rogu na niebieskim tle malutka Pinkamena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Odpowiedzi proszę wrzucać w spoiler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 I znowu było za łatwe... No nic, niedługo dam nowe... Odpowiedź: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts