Rainbow Wave Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 No więc powstał SPONYFIKOWANY LOL! http://www.fge.com.pl/2013/03/bronies-gaming-zone-viii-welcome-to.html Według mnie Jednorożce będą AP i AD carry, junglerami głównie ziemne, a pegazy to offtanki i ewentualnie supporci. Nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że wystąpią w tej grze takie kucyki jak Vinyl, Octavia, Lyra i Dr. Whooves Link do komentarza
Dadudałe Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 już to widzę ;p Octavia = Sona RD = Master Yi Pinkie Pie = Shaco Applejack = Garen Fluttershy = Maokai () Rarity = Taric (lelłem) i inne takie Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Lul, co Ci ludzie nie wymyślą. Chociaż pomysł jest bardzo ciekawy, LoL jest spoko grą i w sumie dość popularny. Zobaczymy jak to wyjdzie bo chętnie sam bym pograł . Link do komentarza
Fadlan Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Życzę twórcą jak najlepiej. Mimo że nie gram w LOL'a i zapewne będę partaczył to i tak w to zagram Kucyki wszędzie pasują więc czemu i nie zrobić MOBA Link do komentarza
solaris Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Temat nieaktywny od miesiąca, zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts