Cygnus Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 W tym dziale będę postować swoje projekty różnych rzeczy stylizowanych na te z Cesarstwa. Tak, mam bzika na punkcie tegoż. x) Mam nadzieję, że spodobają Wam się moje prace. Na dobry początek... Ot, budyneczek. Co Wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Budowla jest symetryczna. Wszystko jest dopięte na ostatni guziczek. Widać że przy tym rysunku się mocno napracowałeś/łaś. Jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Patrząc na ten budynek czuję się jakbym widział połączenie Wenecji z Cesarstwem Bizantyjskim opakowane w kryształ. Prima Sort! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Oto kolejny rysunek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 To mi wygląda na Ratusz. Bardzo fajne, chodź ta rzeźba (wimperga?) to,to nad drzwiami takie zbyt..modernistyczne, ale zrobione dobrze, widać trójwymiarowość. Tak trzymać^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 To miałby być surowy kryształ wkomponowany w bryłę budynku. Ale dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To następnym razem można by było jeszcze w kilku miejscach dodać takie mniejsze, np przy fundamentach, żeby uwzględnić to iż budynek 'wyrósł' właśnie z kryształu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Ciekawe rozwiązanie architektoniczne... Nie jestem pewien czy to się nie rozwali... Ale ogólnie robi wrażenie:lunaderp: Czy to są drzwi zrobione w jednym kawałku kryształu? Mogą być dosyć solidne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts