Enter Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 O rety, świat płonie przez Diabolo XD nie chce mam się wtryniać fani, ale to już przesada gdzie cokolwiek zobaczę to Diablo. Wchodzę na kwejka - Diablo, demoty - Diablo, chamsko - Diablo to już przesada, jak byście mogli to pewnie zaraz byście z grą ślub brali. Nie, żeby co, ale równie wielka kampania reklamowa była przy polskich "komediach romantycznych roku" podejrzewam, że może się skończyć na bardzo szybkiej, bardzo krótkiej rozgrywce oprawionej w super grafikę, czyli to, co zwykle wychodzi. Gdzie stare, szpetne jak noc a grywalne jak diabli gry??? Ale, żeby nie było ja również świętuję premierę wracając do serii Tycoon. * Koniec hejtu * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 To się tak nie skończy. To jest gra Blizzarda. A ślub niedawno brałem (na forum, lelel). Przyjść, nawrzucać, wyjść - zawsze skuteczne. Nie znasz - nie oceniaj, proszę. Dziękuję, dobranoc. Stos już czeka. W piekle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Ślub z grą wziąłem dzisiaj przy popołudniowym pogrywaniu w diabła trzeciego i z dumą mogę powiedzieć, że Blizzard znów mnie nie zawiódł, a gra jest piekielnie (nie użyte przypadkowo) grywalna i wciągająca (na jak zabijanie demonów i podziwianie i ragdolujących zwłok może nie być ciekawe xDD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Maj 16, 2012 Autor Share Napisano Maj 16, 2012 Do rzeczy. Właśnie zabiłem Rzeźnika, czyli ostatniego bossa w 1 Akcie. Mam złą wiadomość dla tych co jeszcze nie ukończyli 1 aktu. Decard Cain zginie ;_; Ja się popłakałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ała... te spoilery bolą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nycticonx Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Zazdroszczę wam w tym zacofanym mieście Krakowie już około 12 po południu bym wszędzie nakład wyczerpany i nie kupiłem sobie, a dostawa dopiero 21 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 W sumie jakbym musiał kupić diabła trzeciego w sklepie także bym go jeszcze nie miał. Udało mi się załapać na promocję blizzarda - kupujesz abonament do wowa chyba na rok i dostajesz za darmo diabła (do ściągnięcia od dnia poprzedzającego premierę i dostęp do bety Mist of Pandaria). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Eh... co do poprzedniego spoilera... NOSZ KURCZE PIECZONE! Poryczałem się. Facet przeżył całą pierwszą i drugą część, i zginął na początku 3... A do końca miałem nadzieję, że Tyrael go wskrzesi.. do końca, czyli do pogrzebu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts