Kirara Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 A oto i pierwsza zabawa w dziale Wonderbolts! Znasz kogoś fajnego na forum? Chcesz go uhonorować? Oto temat dla Ciebie! Krótkie zasady: Możecie tutaj odznaczyć wybranego usera, albo kogoś innego niezwiązanego z forum Orderem Walecznego Pegaza. Możecie to robić RAZ dziennie. Jednak nie może być prosto... O nie! Najpierw w kilku zdaniach musicie uzasadnić dlaczego ta osoba na ten Order zasłużyła. W myśl prostej zasady na jakiej opierało się "Podaruj Muffina" w Derpy Day Bawcie się dobrze! Link do komentarza
Iron Shield Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Mam taką osobe którą warto uichonorować. Jest nia BlackHawk który wraz ze mna pisze FF. jest wspaniałym współpisarzm i kolega. zasłurzył na order wierności Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Cuddly doggy! Dotąd nie widziałam lepszego opiekuna działu RD. Kreatywna i pomysłowa, w sam raz na Rainbow Dash! Link do komentarza
Kirara Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Skoro nikt nie chce nikogo obdarowywać, to może mój post zachęci kogoś do tego, by sobie o tym temacie przypomnieć Ze swojej strony chciałabym przyznać Order Walecznego Pegaza Skysplitowi, który włożył bardzo wiele czasu i energii w to, by forum było takie, jak teraz. Doceniam to, co zrobił dla Nas wszystkich i mam nadzieję, że jeszcze wróci do Ekipy okryty karmazynem Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Order Dla Black Hayate za bycie dobrym avatarem i ogarnianie działu Discorda Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Order 20% Coller dla Cuddly Doggy z powodów tego że sprawuje się najlepiej ze wszystkich poprzednich regentów RD i umie ogarnąć dział najszybszego pegaza w Eqwestrii. Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Ordery dla Systema, Avana, i paru innych. Pierwszy zawsze uczciwy i w porządku wobec mnie, z drugim można porozmawiać o wszystkim. Takimi ludźmi chce się otaczać na forum Link do komentarza
Recommended Posts