Nogalik Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Mam zrozumieć iż to hejt.? Umm it's... it's okay. : ) Coś w tym guście. Nazwałbym to raczej szczerą opinią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Ostatni rysunek wyszedł Ci bardzo dobrze, mogę go ujrzeć w kolorach? Umm... Z tym może być problem.. :c Nie mam kredek którymi mógłbym to zrobić... Mam tylko pisaki... Ale to nie to co kredki... Obiecuje że jak wkońcu kupie sobie sławne ''bambino'' to zrobie mój pierwszy w życiu kolorowy rysunek ^o^ Coś w tym guście. Nazwałbym to raczej szczerą opinią. Wiesz, dziwne bym umiał zaiście rysować nigdy w życiu nie rysując... Ale każda krytyka jest przyjęta Serdecznie pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Serdecznie pozdrawiam Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Oj tam Nogalik przesadzasz , Wielu z nas ( Nie wytykam ) nie umiała by lepiej . Flutter Gangsta pokazuje te obrazki i mi tam się podobają gdyż ja raczej nie podołałabym , średnio lubię rysowanie. Szacuneczek Flutter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Cóż... powiem tyle: Nigdy nie potrafiłem z siebie wykrzesać choć trochę więcej chęci do rysowania (dlatego zostałem marnym pisarzem opowiadań kucykowych) ale wiem że kreseczka twoich rysunków jest piękna. Dziwne, że w paincie da się tak fajnie rysować (wyjątkiem jest rysunek #2) Tak czy siak, uważam że masz talent choć mógłbyś faktycznie na kartkach czystych rysować bo kratki psują efekty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Oj tam Nogalik przesadzasz , Wielu z nas ( Nie wytykam ) nie umiała by lepiej . Flutter Gangsta pokazuje te obrazki i mi tam się podobają gdyż ja raczej nie podołałabym , średnio lubię rysowanie. Szacuneczek Flutter Dziękuje za miłe słowa... Pierwszy raz się wzruszyłem odkąd ktoś powiedział o mnie coś miłego... T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Hehe Nie ma za co Czekam już na następne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jakbyś nie miała co narysować i by Ci się nudziło to proponuję narysowanie Raindrops :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Wielu z nas ( Nie wytykam ) nie umiała by lepiej . Jeśli masz na myśli mnie, to uwierz, umiem lepiej :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jeśli masz na myśli mnie, to uwierz, umiem lepiej :> Nie miałam na myśli Ciebie , ale skoro tak mówisz to należysz do mniejszości która umie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jakbyś nie miała co narysować i by Ci się nudziło to proponuję narysowanie Raindrops :3 i..ii..i..Turonia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 i..ii..i..Turonia! I pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 I pinkie Pie Nie jestem zbytnio obeznany z kucykami... Raindrops to jest ta co ma 3 kropelki jako cutiemark.? A Turoń.? To jest to co Turoń ma na avatarku.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Nr.13 No cóż... Poprostu Pinkie Niestety znowu źle wszystko dobrane ;/ http://scr.hu/0qf9/h8mr0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 A Turoń.? To jest to co Turoń ma na avatarku.? Krótkie wyjaśnienie jest na moim profilu "Coś o sobie:" , w każdym razie chodzi o to zwierze, które chodzi z kolędnikami^^ można wpisać w google grafice, albo oprzeć się na mojej wersji i tak, to w avatarku co ma Turoń to Jest właśnie turoń Turonia w wersji my little^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Nr.13 No cóż... Poprostu Pinkie Niestety znowu źle wszystko dobrane ;/ http://scr.hu/0qf9/h8mr0 Oj tam Oj tam chyba zbytnio sam się krytykujesz. Mnie Tam Się bardzo podoba Czekamy na następne . Może Turonia ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Oj tam Oj tam chyba zbytnio sam się krytykujesz. Mnie Tam Się bardzo podoba Czekamy na następne . Może Turonia ? xD Ale w stylu My Little.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ale w stylu My Little.? Nie wiem , tak jak Ci wygodniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ano jak wygodniej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Jutro narysuje ^w^ Jak przyjde ze szkoły c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Awawawawawa! To pamiętaj o rogach ,bródce i o dzwonku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 I o to jest.! Nr.14! Turoń ! (Wiem że brzydki xD) http://scr.hu/0qf9/dumoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaloo Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Taki trochę dziwny Turoń. .. Jego oczy, coś z nimi nie teges. xD I może świruję, ale jak na moje (nieprofesjonalne) oko coś z szyją też jest. (Pewnie sobie ubzdurałam) A ogółem, całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Mnie tam się podoba P.S. czemu przed każdym dodaniem zdjęcia musisz wytykać tylko jego wady ? Przestań się zachowywać jak skromniacha i od czasu do czasu napisz o tym co Ci wyszło -Tam ta ra dam !!!! porada Od Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Mnie tam się podoba P.S. czemu przed każdym dodaniem zdjęcia musisz wytykać tylko jego wady ? Przestań się zachowywać jak skromniacha i od czasu do czasu napisz o tym co Ci wyszło -Tam ta ra dam !!!! porada Od Pinkie Po 1... Może to dlatego że jestem pesymistą... Po 2... Bo one naprawde według mnie są brzydkie i nic nie potrafie T.T Po 3... Jestem skromny, nieśmiały i nie lubie Boga za to że dał mi taki charakter T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts