Fagglenorusie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 O mój Drogi Boże...Co ci ludzie sobie wmawiają... Kiepski nie jest. Zapewniam cię. xd Ale błędów jest trochę... Nos jest za długi (nie chcę wiedzieć, czemu.xd). Brak rzęs, a przecież Dashie musi mieć rzęsy. Coś musi być w niej z dziewczyny.xd Za długa szyja... Fakt, palce są dziwaaaczne. Ten CM RD na słuchawkach, wygląda dziwnie, ponieważ na samym dole(końcu cm'a) to się zwęża, a u ciebie tego nie ma. Dziwna ta chmurka na CM'ie. Trochę za chuda ręka przy ramieniu. (tą co ma przy spodniach w górę.xd) Ogólnie rzecz biorąc, rysunek nie jest kiepski, jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wow ! Jaka do kitu ? Jaja sobie robisz kochany ? To jest świetne ^_^ To. Jest. Ble ._. Poprawianie długopisem jest fajne^^ może jak w końcu uda Ci się dorwać kredki to pokolorujesz te prace,bo długopis nie będzie się rozmywać jak ołówek(bo z ołówkiem kolory są takie 'brudne') Jak uda mi się dorwać kredki <-- Z podkreśleniem Mam zamiar kupić sobie mikrofon > Ciągle brak mi czasu na kupno kredek > Pewnie jak będe miał czas to zepsują mi się słuchawki i będe musiał kupić nowe.. Patrząc na moje szczęście życiowe to jest na to aż 85% szans O mój Drogi Boże...Co ci ludzie sobie wmawiają... Kiepski nie jest. Zapewniam cię. xd Ale błędów jest trochę... Nos jest za długi (nie chcę wiedzieć, czemu.xd). Brak rzęs, a przecież Dashie musi mieć rzęsy. Coś musi być w niej z dziewczyny.xd Za długa szyja... Fakt, palce są dziwaaaczne. Ten CM RD na słuchawkach, wygląda dziwnie, ponieważ na samym dole(końcu cm'a) to się zwęża, a u ciebie tego nie ma. Dziwna ta chmurka na CM'ie. Trochę za chuda ręka przy ramieniu. (tą co ma przy spodniach w górę.xd) Ogólnie rzecz biorąc, rysunek nie jest kiepski, jest fajny. Wiem że palce i nos wyszły dziwacznie ;x Ale szyja nie jest taka zła ._. Wiem nie umiem rysować Cm c; Moja mama też powiedziała że ręka jest za chuda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Ale szyja nie jest taka zła ._. Uważam, że ta szyja jest po prostu żyrafiasta. Wiem że palce i nos wyszły dziwacznie ;x Chciałam podkreślić. Wiem nie umiem rysować Cm c; Kiedyś na pewno będziesz umiał. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 YaY! Wróciłem po męce w szkole ;x Nr.18 Rysowane z nudów w domu jak się (niby) uczyłem. Mama powiedziała że mam o 21 iść spać a ja na to : Wut. http://scr.hu/0qf9/cp59c Nr.19 Fluttershy (Wiem że nie podobna bo wygląda jak ogier) w zbroji (której też nie widać) xD Nic nie umem Y.Y http://scr.hu/0qf9/ze8rr Ps.! Zaraz spróbuje coś nabazgrolić z kolorami! ^O^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ładne . A tak wgl to : TAK ! KOLORY !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Tak sobie porównuje pierwsze prace i teraźniejsze. i Widzę BARDZO wyraźny postęp! oby tak dalej! I czy Ja dobrze czytam że spróbujesz coś stworzyć z kolorami?! nie mogę się doczekać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 19-sty wygląda jak...Hmm...Humanizacja Shy i jest ubrana w taki strój jakby...Księżniczki? No i włosy są narysowane za chudo. W 18-stce Dash jest? xD No całkiem dobry pomysł, tylko że: - dziwne oko(czyt.oczy) - where are her eye lashes? ;/ - gdzie ona ma nozdrza? Bazgrol, koloruj, chętnie poczekam (już czekam ) i popaczę oraz wytknę błędy, jeżeli będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Z góry przepraszam za słabą jakość, później zrobie zdjęcie o wiele lepszym aparatem (Teraz robiłem 1,3 Mpx z kamerki) Nr.20 Pierwszy kolorowy rysunek! (3 kolory xD) Jest to mój OC który zwie się Flutteragon ^o^ http://scr.hu/0qf9/qvu7v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Kooloooryyyy!!!! Rzeczywiście słaba ta jakość..Jak uda Ci się zrobić tym lepsiejszym aparatem to koniecznie wstaw! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Jakość obrazka trochę słaba ale jak widzę ten rysunek i kolorki to Gratuluję ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Diametralna różnica jakości!^O^ Z góry (Znowu) Sorki za ołówek i w okolicach brzucha i na górze widać zmazane coś. Nie mialem gumki, zostawiłem plecak razem ze wszystkim u kolegi xD Musiałem bratu zarąbać ołówek i kredki. A gumki nie miał... Mój pierwszy Rysunek z kolorami c: Poprawka Nr.20 Więc jak mówiłem jest to mój OC Flutteragon, jeszcze nie ma Cm bo nie wiem co umiem robić ._. Tylko grać w LoL'a Ale przecież nie narysuje mu logo LoL'a jako Cm nie?;x http://scr.hu/0qf9/ovky6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Yay ! Wróciłem! Miałem troche problemy pobił mnie taki jeden i takie tam ;x Ale narysowałem Raindrops :3 (Bez kolorkuf bo markery mnie oszukują, zakrętka jest błekitna a marker niebieski :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Nr.21 Kiedyś ktoś prosił o Raindrops ;3 Więc prosze : http://scr.hu/0qf9/rrvj8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Miałem troche problemy pobił mnie taki jeden i takie tam Co ? Kto Cię pobił i czemu ? A co do rysunku to wszystko lepiej jak są kolorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Co ? Kto Cię pobił i czemu ? Kumpel mnie wrąbał w za przeproszeniem gówno. Taki jeden ;x A co do rysunku to wszystko lepiej jak są kolorki Ale kolorki oszukują... Nie mam np. błekitnego... ani jasno żółtego... zamiast żółtego jest pomarańcz :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Boże wybacz im bo nie wiedzą co czynią! Jak któs mógł Cię pobić D: A rsunek bardzo fajny! Ćwiczyłeś wcześniej?^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Boże wybacz im bo nie wiedzą co czynią! Jak któs mógł Cię pobić D: A rsunek bardzo fajny! Ćwiczyłeś wcześniej?^^ Normalnie mogli ;c Nie lubią mnie zbytnio w mieście to wiesz (._.) I nie, w ogóle nie ćwiczyłem ;33 Byłem z mamą w sklepie i zobaczyłem za 6 zł. jakieś marne markery (chyba 12 kolorów ) To mi kupiła. Lecz jak pisałem kolorki kłamią... Zamiast błękitnego jest niebieski, zamiast żółtego pomarańczowy itp. Więc rainbow ani Flutterki nie namaluje ;c Chyba jednak będe musiał kupić sobie kredki :cc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts