Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Wy zue kucyki... Tylko nowymi grami się zajmujecie, a już nikt nie wspomni o klasykach, dzięki którym ta gra w ogóle powstała. Przedstawiam wam drugą, a zarazem najlepszą część COD'a czyli 2! Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Fajnie się w to grało, a szczególnie ten piękny samouczek z ziemniaczkami.Z wstydem się przyznaje,że nigdy jej nie ukończyłem,ale to tylko wyłączeni wina mojego kuzyna która zakosił mi płytkę i nie chce oddać.O multi się nie wypowiem bo nigdy nie grałem. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Pomijam fakt, że z CoD2 taki klasyk jak z wioskowej drogi autostrada... Ukończyłem ją na X360, ale Afryka była dla mnie męczarnią... dawno się nie nudziłem grając w wysoko budżetowego FPSa. Pozostałe kampanie były bardzo dobre, ale niesmak pozostał. O wiele bardziej podobały mi się jedynka czy trójka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ehh... Tydzień temu robiłem format dysku C i straciłem CoD 2 bo tylko tą gre miałem na c a reszta na D. Dobra gra długo na multi grałem ale przez to że ją straciłem szukam cod'a 2 m necie i nie mogę znaleść takiego by nie było virusa ani torrentów. Link do komentarza
Pookhi Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Ja nie mogłem się przyzwyczaić do auto-regeneracji życia ale gra całkiem fajna chociaż do 1 mam większy sentyment. Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Cóż... ja w Cod'a 2 gram do teraz, a właściwe kupiłem go przy jego premierze. Dobre gry się nie zmieniają, przez upływ czasu, a też nie winie was, jeśli wolicie starsze czy też nowsze wersje. To jest po prostu kwestia gustu. Link do komentarza
Recommended Posts