Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Masz na myśli requestra? Oh, jakiś ty ślepy, chłopcze. Ten tutaj to twoje zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Opera mini to zuo. Nie widzę połowy postów. Ta, prędzej mózg, razem z kciukami mi na tej działce zamarzł ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Skoro nie widzisz połowy postów, to tu masz link do tego digitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Tumdudutumdum. Oswoiłam się z Kubeczkiem (tak nazywam mojego tableta), jesteśmy bliskimi najlepszymi przyjaciółmi. Szajbus-kucynka : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Yay, w końcu tablet poszedł w ruch polecam wyłączyć zanikanie przy nacisku, wtedy linie nie będą takie rozmyte, no i dużo ćwiczyć. Spróbuj pobawić się w ścieżki beziera, mnie osobiście dzięki nim wyszło coś takiego: A jak wyłączysz to zanikanie przy nacisku to samym tabletem można uzyskać taki efekt: Trochę brudny bo cały czas ćwiczę Ale ewidentnie ścieżki wygrały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Ojej, jak ładnie się tu zrobiło, dzięki twoim pracom. Niestety, Kubeczek nie lubi, gdy go dotykam, więc leży koło dekodera i innych rzeczy. Geniek (tak, to nazwa metody tradycyjnej) może to znieść, ale i tak nie zbyt to lubi. A te niedokończone linie były specjalnie. Miałam to jakoś tam dopracować, ale lenistwo wygrało. Nie sądzę, żebym jeszcze coś rysowała za pomocą Kubeczka. Może Taczusia (touchpad) ale to ostateczność jak będzie mi się chciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts