Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ooo, dziękuję że ktoś to zrobił za mnie. Na prawdę szczerze Ci dziękuję Animal. I wiesz co Frytko? To coś pomiędzy nogami Nightmare wygląda jak prącie, albo coś w tym stylu Za trochę za otyłe nogi NMM, róg taki zwiędły. Ale z kolorowaniem idzie ci coraz lepiej. Umm...Ja mam pomysł. Narysuj kogoś z Higurashi no Naku Koro ni Fiesze sze potrawiż to narysofac. No albo RD na kiblu. :ming::ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 No albo RD na kiblu. :ming::ming: Popieram . Ewentualnie Scoot w rosole . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nic tu się nie pojawiło... Jeżeli dalej tak będzie, będę zabijać kogo popadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nie chce mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Narysowała byś dlamnie rose ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Nie chce mi się Zua baba, oj zua. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Nie chce mi się Oh! toż to największy wróg twórczości! Nie daj się i pokonaj go!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Popieram Księdza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Narysowała byś dlamnie rose ? Oczywiście ^^ Zua baba, oj zua. Oh! toż to największy wróg twórczości! Nie daj się i pokonaj go!! Popieram Księdza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Wymieszaj se to co pijesz, z kupą, wiesz. Rysuj. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 a dla mnie też coś narysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 A co? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Ja bym chciała Golden Fly http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253?q=gallery%3Agolden-fly%2F42487352&qo=7 i Hong Kong http://25.media.tumblr.com/tumblr_maelwz5udE1remg69o1_500.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Wymieszaj se to co pijesz, z kupą, wiesz. Ty bardzo miły człowieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ja bym chciała Golden Fly Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ty bardzo miły człowieku. No oczywiście że jestem miła. xd Jestem strasznie miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts