Kirara Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Cóż, trzeba będzie o to zadbać, jak widzę... Pierwsze ogłoszenie dla moich drogich Rekrutów - macie czas do 20 marca, żeby uporać się z pierwszym zadaniem. Ostatecznie wtedy podejmę decyzję która grupa zwyciężyła Link do komentarza
Kirara Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 (edytowany) Na prośbę EverTree przesunęłam termin ostatecznego uporania się z zadaniem na jutro - to jest - na 20 marca. Proszę być wyrozumiałym - spadły na niego zupełnie nowe obowiązki i musi rozsądnie dzielić czas pomiędzy Regnum Lunae, a nasz skromny poddział W między czasie ekipa, która, jak twierdzi, uporała się z zadaniem - może przenieść się do Akademika Wonderbolts by swobodnie nawiązywać kontakty między swoimi postaciami, tudzież nadal prowadzić dyskusję w swoim temacie z zadaniami. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Aretra Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 No więc zaczynamy sesję II! Zapraszam chętnych, więcej info na temat sesji RPG tutaj! Link do komentarza
Aretra Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Póki co, Jacob opuszcza naszą akademię na jakiś czas. Wyjeżdża, a jak wróci może jeszcze uda mu się dołączyć do sesji. Póki co, bywaj! Link do komentarza
Aretra Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Akademicka sprawa organizacyjna: Pani Kapitan prosi wszystkich, o zameldowanie się w gabinecie. Spitfire pragnie sprawdzić ważną obecność, kto jest aktywny, a kto już dawno nie pojawił się w progach akademii. A teraz na poważnie: Chcę powiedzieć, że niektórzy, zapisani i dostępni, nie udzielają się w akademii. Jeśli sesja nieprzypadła wam o gustu, zwyczajnie, poproście o usunięcie. Chcę po prostu, grupkę osób(na którym zależy wygląd sesji), które śledzą temat i na bieżąco udzielają się w akademii. Bo jeśli tylko połowę osób udzieliło się, a reszta nie wiem na co czeka, to sesja, zwyczajnie staje w miejscu. Jeśli jest ustalone - te osoby, aktywne, które są cały czas na bieżąco - akademia jest w ruchu, cały czas coś się dzieje. Więc dlatego zameldujcie się w gabinecie, czyli powiedzcie co o tym myślicie i czy będziecie na bieżąco(nie że czasami odpowiem, a czasami nie), bo jeśli nie, to niestety muszę was usunąć. Chcę po prostu, by uczestnicy, wszyscy byli na bieżąco. Jak jest czas wolny, macie akademicki off-top, rozmawiacie, o czym chcecie. Macie się tą sesją dobrze bawić, to nie jest na zasadzie: "Wykonam polecenie kapitanki w kilku zdaniach i mam spokój". Nasza Akademia, jest w ciągłym ruchu, ciągle się coś dzieje, ciągle ktoś coś robi, prowadzicie ze sobą dialogi, trenujecie razem. O to w tej sesji chodzi. W akademii, aktualnie przerywamy zadanie, dokończymy go kiedy indziej. Jest czas wolny, do odwołania. Link do komentarza
Sosna Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Jako, że od ostatnich zapisów do sesji, które nie wypaliły z różnych powodów, między innymi takich, że do uczestnictwa, w założeniach, w multisesji zgłosiła się tylko jedna osoba. Chciałbym, by w najbliższym czasie ponownie wystartowały zapisy do tejże sesji, jako że brakuje mi w tym dziale sesji RPG powiązanej bezpośrednio z grupą Wonderbolts. A i jeszcze jedno bo bym zapomniał niech zgłoszą się tylko osoby, które mają na tyle chęci i zapału by uczestniczyć w sesji co najmniej przez najbliższe kilka miesięcy. Jeżeli sądzisz, że jesteś w stanie być na tyle wytrwałym, by w tym wydarzeniu uczestniczyć zgłoś się. Więcej informacji na temat daty rozpoczęcia zapisów oraz informacji na temat sesji wkrótce. Link do komentarza
Sosna Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 (edytowany) O miały być informacje dotyczące Sesji, więc informuję, że zapisy do niej rozpoczną się najdalej w sobotę czyli 24 Maja. Oczekuję chętnych na wzięcie udziału w Akademii Wonderbolts v.3,5 najpóźniej do dnia 24 czerwca. czyli macie na wyrażenie chęci i stworzenie karty postaci aż miesiąc. Uwaga oczekuję tylko osób, które po pierwsze naprawdę są chętne do wzięcia udziału w sesji, czyli nie na zasadzie zapiszę się do sesji, bo mogę i zapomnę o tym w przeciągu kilku dni i nie będzie mnie to obchodzić; po drugie oczekuję osób, które będą w stanie wytrzymać różnorakie i długotrwałe zadania wymagające wysiłku i dużo pracy włożonej w napisanie posta; po trzecie osób, które będą w stanie wytrzymać w sesji dłużej niż miesiąc odpisów, i które będą dodatkowo chętne na dłuższą sesję. Tyle (póki co) informacji ode mnie. Oczekujcie rozpoczęcia zapisów na dniach. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowano Maj 19, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Sosna Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) Tak więc ogłaszam, co następuje. Oficjalny start sesji nastąpi dzisiaj do północy. Wszyscy uczestnicy zostaną poinformowani o tym fakcie drogą prywatnych wiadomości. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts