Trahall Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Hej kochani Po zakończeniu nastolatka, zacząłem czytać księżkę Cejerowskiego . Wpadłem na pomysł, aby poćwiczyć nieco takie opisywanie. Pierwsza część/list/tekst - jak kolwiek by to nie nazwać, jest tekstem testowym. Jeśli spodoba ci/wam się mój styl pisania, to porsiłym, abyście w komantarza, wrzucali tematy, na które miałbym się wypowiedzeć, opowiedzieć itp. Chciałbym w ten sposób przedstawić wam, mój projekt, takiego prywatnego Fannonu (Ktoś stworzył TCB, to ja nie mogę stworzyć własnego fanonu na tym uniwersum? Dlaczego?) Serdecznie zapraszam do komentowania.List testowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Ciekawy pomysł i forma. Przyjemni się czyta. Mam nadzieję, że nie skończysz na jednym wpisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Ciekawy pomysł i forma. Przyjemni się czyta. Mam nadzieję' date=' że nie skończysz na jednym wpisie.[/quote'] To wrzucajcie tematy, na które mam się wypowiadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon39 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 רעיון מעניין יהיה לתאר את החיים של סוסי פוני שחיים על הנהר הירדן רעיון זה יוצר תיאור נהדר גם אפשרי, ודרך פעולה, מלבד מר ויצ'ך Cejrowski לא פעם אחת הייתה בישראל התיאור הנוכחי שלך הייתה לא רע, למרות שהיא עשויה להיות עניין של טעם, אבל זה שווה כדי לעורר מישהו כמו מר ויצ'ך Cejrowski בברכת סיימון39 To oczywiście troll z okazji dnia 1 kwietnia. Jeśli autor FFa sobie tego zażyczy, post ten zostanie skasowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ciężko wymyślić jakiś temat, pomyślmy a może by tak opisać w jaki sposób bohater adaptował/przystosowywał się do nowych warunków w jakich przyszło mu żyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ciężko wymyślić jakiś temat' date=' pomyślmy a może by tak opisać w jaki sposób bohater adaptował/przystosowywał się do nowych warunków w jakich przyszło mu żyć.[/quote'] To był pierwszy list testowy. Być może masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 27, 2017 Share Napisano Marzec 27, 2017 Archiwizuje. Brak dostępu do dokumentu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts