eragon333 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 (edytowany) Imię: SnowNazwisko: Tunder (nie Thunder)Dziedzictwo oczu: po matceWiek: 17 latUrodzona: 1996r. 14 MarcaCharakter: niecierpliwa, mila, szczera, szczodraWygląd: http://mlppolska.pl/uploads/avatars/avatar_3613.png?dateline=1363276766Cutie Mark: chmura śnieżna z piorunamiRasa: pegaz (po ojcu)Rodzina: brat,dwie siostry, ojciec, matkaMatka: WhitesnowWiek: 56 latRasa: jednorozec (po matce)śmierć: nie wiadomo czy żyjeMiejsce zamieszkania: nie wiadomoOjciec: BlacksnowWiek: 55 latRasa: pegaz (po matce i po ojcu)śmierć: nie wiadomo czy żyjeMiejsce zamieszkania: nie wiadomoSiostra: SnowprincessWiek: 14 latRasa: jednorozec (po matce)śmierć: Upadła na nią lawinaMiejsce zamieszkania: nie żyjeBrat: GreysnowWiek: 9 latRasa: pegaz (po ojcu)śmierć: nie wiadomo czy żyjeMiejsce zamieszkania: nie wiadomoSiostra: Grape jam Wiek: 16latRasa: jednorożec (przygarnięta)śmierć: nie umarlaMiejsce zamieszkania: Dom Snow TunderKrótka historia: Urodziła się w jaskini w krainie wiecznego śniegu jako pierwsza z rodzeństwa. Siostrę o imieniu Grape jam przygaręła mama Snow mówiąc, że wyrośnie na piękną dziewczynę lecz ojciec był przeciw. Wreszcie wzięli ją do swojej rodziny z domu źrebięcia. Snow wychowała się w kopalni srebra. Tam potajemnie ćwiczyła latanie. W Canterlocie pojawiła się dlatego, że miała przynieść razem z siostrą Grape jam wykopane srebro do tego miasta. Tam otrzymały posadę lepszą niż kopanie srebra czyli pracowanie na poczcie. Snow Tunder pracowała jako listonosz a Grape jam jako sekretarka. Snow pracuje tak dotychczas ale Grape zmieniła prace na bycie bibliotekarką. O rodzinie w ogóle zapomniały. Snow dostała znaczek dlatego, że gdy ćwiczyła rozpoczęła się straszliwa wichura śnieżna. Nawet w tych warunkach kontynuowała ćwiczenia. Tak właśnie dostała znaczek. Mieszka w Canterlocie osiem lat. Edytowano Grudzień 12, 2013 przez eragon333 Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Śmierć : Żyje . To mnie totalnie dobiło . Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Podoba mi się OC, ale strasznie dużo informacji Gdy przeczytałam "śmierć: żyje" to tak się śmiałam, że brzuch boli mnie do teraz 8.5/10 - "śmierć: żyje" Muszę to gdzieś sobie zapisać Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Daję 5/10. Nie podoba mi się do, że jest tu wszystko o niczym i nic o wszystkim. Za mało informacji o konkretym kucyku, a za dużo postaci. Za to podobało mi się "śmierć: żyje" oraz "miejsce zamieszkania: nie żyje". Szczerze mówiąc nie słyszałam o takiej miejscowości. Może to okolice Wąchocka? Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Hah, dobiłeś mnie z tym ,,Śmierć: Żyje" i ,,Miejsce zamieszkania: nie żyje" xD Co do postaci fajna, tylko jak łuna. powiedziała jest zbyt dużo informacji o innych kucykach a za mało o niej. I sądzę iż informacja po kim dane postacie są, na przykład pegazami. I preszę ... kolejny alokorn... za to obetnę Ci punkt... daje jej 6/10. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Zamienilem z smierc: zyje na smierc: nie umarla. Nie mzm pomyslu na miejsce zamieszkania u Snowprincess. Ona nie zyje wiec gdzie mieszka? W grobie? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ciekawa postać ^_^ Śmierć : żyje To mnie ujęło xD A za całokształt 8/10 Link do komentarza
Gość Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tekst ciężko się czyta. Parę enterów tu i ówdzie nie zaszkodziłoby... Technicznie rzecz biorąc, to mamy tu całą rodzinę OC... chyba Sama Snow Tunder ujdzie, nic szczególnego, ale czemu pegaz potajemnie ćwiczy latanie? Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Sama Snow Tunder ujdzie, nic szczególnego, ale czemu pegaz potajemnie ćwiczy latanie? W kopalni srebra nie wolnobylo latac dla zabawy. Tam trzeba calo dobowo pracowac. Ona wylatywala z kopalnia o polnocy (wtedy straznicy sa zmeczeni warta)i potajemnie cwiczyla. Link do komentarza
SzarusaixD Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Rasa: pegaz po ojcu Rasa: jednorożec po matce dfq ? Link do komentarza
Recommended Posts