Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Tak. W tym temacie będę zamieszczała rysunki stworzone myszką w Gimpie. Na chwilę obecną jest tylko jeden art. Zamówienia przyjmuję, ale nie obiecuję że pojawią się szybko. Tak więc oto i Szajni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Piękne i twój styl też Naprawdę, łap Zamówienia powiadasz hmmm... To ja chciałbym zamówić mojego OC takim samym stylem jak ten twój pierwszy. OTO MÓJ OC Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Oto Zecora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Tylko jedno słowo. Śliczneeeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 No ładne... tylko mało trochę jak na razie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 No ładne... tylko mało trochę jak na razie ^^ Zaczęłam to rysować 3 godziny temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Jeżeli o mnie chodzi to mnie się bardzo podobają ;333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ślicznie Trochę przypomina mi ogiera usera The Living Tombstone. Ale widzę że to jest klacz jest :> (Pisanina o tym pierwszym rysunku-obrazku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Ślicznie Trochę przypomina mi ogiera usera The Living Tombstone. Ale widzę że to jest klacz jest :> (Pisanina o tym pierwszym rysunku-obrazku) to Shining Armor ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 to Shining Armor ;-; No troszku do niego nie podobny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 No troszku do niego nie podobny. Trudno, w takim razie to jego r63 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Zrobione na prawde bardzo ciekawym stylem jestem na tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 I to myszką rysujesz? A rysujesz tylko z profilu, czy można też zobaczyć pracę w całej okazałości?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts