Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Uwierz wyłem jak dzik Ale adrenalina i chęć do zabicia tego czegoś, zagłuszyły ból... Wyobrażasz sobie tą scenę??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Uwierz wyłem jak dzik Ale adrenalina i chęć do zabicia tego czegoś, zagłuszyły ból... Wyobrażasz sobie tą scenę??? Spoko, wierzę. xd Ja i tak bym mojej siostry nie zabiła, ponieważ : - poprawczak - kara do wtedy gdy się wyprowadzę od rodziców na wchodzenie na lapka. Tak, wyobrażam sobie, ponieważ też mam w domu takie monstrum. PS. Twoja siostra jako kucyk, czy humanizacja 'Pinkie'? Wolę jako poniacz, bo humanizacja nie idzie mi najlepiej. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Może być poniacz, sama ogląda... Ale forum jej nie pokarzę... NIGDY!!! Zniszczyłaby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Może być poniacz, sama ogląda... Ale forum jej nie pokarzę... NIGDY!!! Zniszczyłaby... Oki-doki :3 Zniszczyłaby, co? Twoje konto? Pewnie tak, tak dużo warnów, procent się zwiększa. ;> PS. Może być mój podpis, czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Jak sobíe waćpanna życzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Jak sobíe waćpanna życzy Rysunek zrobiony, tylko czekać aż się bateria od aparatu chociaż ćwiartkę naładuje .__. Spike egzorcysta jest niestety trzeci w kolejce, bo jeszcze muszę zrobić rysunek do książki i Lunę w skarpetkach ;O. xD Tylko do rysunku trzeba jeszcze imię/ksywkę Twojej siostry. Albo po prostu napiszę 'Potwór'. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 świetne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Squeee!!! Jutro jej ustawie to na tapete w telefonie... z podpisem "Tak będziesz za 20 lat wyglądała"... Tylko na éfekt czekać!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 świetne prace Dziękuję ;> Squeee!!! Jutro jej ustawie to na tapete w telefonie... z podpisem "Tak będziesz za 20 lat wyglądała"... Tylko na éfekt czekać!!! Huh. ^^ A więc Squeee napisiadasz. No okej.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja dziwny jestem... Tylko mnie níe próboj rysować... Mój wygląd jest ponad wszelkie wyobrażenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja dziwny jestem... Tylko mnie níe próboj rysować... Mój wygląd jest ponad wszelkie wyobrażenia... Wiesz, że kłamiesz? ;3 W profilu -> o sobie , masz tekst, że wcale nie jesteś ciekawą osobą. A jesteś. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Huehiehuehuehue!!! Ékhen... No piękne! Dziękować pięknie! Ale sie przérazi diablica... hyhyhyhy... Gratuluje talentu! Wiesz, że kłamiesz? ;3 W profilu -> o sobie , masz tekst, że wcale nie jesteś ciekawą osobą. A jesteś. ;> Uuu... dzienkować I wzajemnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 A jak naszej artystce idzie rysowanie Luny? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Huehiehuehuehue!!! Ékhen... No piękne! Dziękować pięknie! Ale sie przérazi diablica... hyhyhyhy... Gratuluje talentu! Jeszcze nic nie wstawiałam oficjalnie tego rysunku, ale myślę że to tak ogólnie, więc dziękuję.xd Uuu... dzienkować I wzajemnie. I kolejne dziękuję ;> A jak naszej artystce idzie rysowanie Luny? ^^ Roztrajam się, raz do tego rysunku, a raz do tego, a co? xd Wymęczę się przed nie pójściem spać. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Co do pierwszego linku, to SOA #1. ^^ (Siper - jeden z adminów - ci wytłumaczy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Co do pierwszego linku, to SOA #1. ^^ (Siper - jeden z adminów - ci wytłumaczy ) Nie mam pojęcia co do znaczy, ale czytam to jako przeprosiny. xD Wiem kim jest Siper. Nie jestem aż taką nowicjuszką .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 No... Uznajmy, że to przeprosiny xD P.S. SOA#1 oznacza... U mnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 No... Uznajmy, że to przeprosiny xD P.S. SOA#1 oznacza... U mnie działa. No co? Jest SOA, powiedz to cholerne SOA i to przypomina jakby jakiś nieumiejący mówić człowiek powiedział sorka .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja tego soa i tak nie ogarniam... (BO DEBILEM JESTEŚ!) A tak w ogole to wku*w wyczuwam, zaprawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja tego soa i tak nie ogarniam... (BO DEBILEM JESTEŚ!) A tak w ogole to wku*w wyczuwam, zaprawdę... Y... Ja nie miałem takich intencji, nie lubię się wkr*wiać... Chyba, że nie chodziło o mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja tego soa i tak nie ogarniam... (BO DEBILEM JESTEŚ!) A tak w ogole to wku*w wyczuwam, zaprawdę... No to witaj w gronie 'Nie wyrabiam, co to kur*a za nazwa SOA jest?' xd Ale co tu wyczuwać trza, to trza zrozumieć. Tylko... O co kaman z tym wyczuwaniem? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 SOA = Standardowa Odpowiedź Administratora, taki sam skrót jak MLP (My Little Pony), czego tu nie ogarniać? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 *Mruga, mruga, mruga* Ahaaaaaa......... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 SOA = Standardowa Odpowiedź Administratora, taki sam skrót jak MLP (My Little Pony), czego tu nie ogarniać? xD No co ty nie napiszesz. xd No to pytania, mądry miszczu : - Standardowa? To np. tak jak automatyczna sekretarka? - Czemu ja nic o tym nie wiem? - A czy są przypadki NOA? (Niestandardowa Odpowiedź Administratora) - Skąd to wiesz? (sam pisałeś, że jesteś blondynem (no bo jesteś) i jesteś... Emm...Bezmózgi?[cytat twoich napisanych słow] xd) Kurde mać, wiem co to MLP jest, nie ubóstwiam tego od wczoraj! No od paru miesięcy. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 *Ŕozgląda się**mrug* Gdzie ja się znalazłem... A i ŕysunek jakiś wrzuć bo ofFtop robiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts