Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Buu, no nie potrafię :3 Dziękuję kolejny raz, ze tak uważasz. ;] Jakby się przypaczeć...To jest na prawdę kul. Ale efekt był niezamierzany. Moje poniacze mają często derpa, mimo że normalny człowiek, bez mikroskopu w paczałkach tego nie zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Łał, ale tu pustką wieje. xd Nieważne, chciałabym zawiadomić że robię prace kucyka. Nic dziwnego, poza tym że będzie 'odkryty'. Tzn. będzie miał to i owo z zewnątrz na wierzchu, kości itp. Oczywiście to co w kucyku jest (mięśnie, krew, kości itp.) nie umiem dokładnie odwzorować. xd Także więc tą pracę wstawię w spoiler, bo są tacy którzy... Hmm...Będą mieli odruchy wymiotne. xD Tak, chodzi mi o to że będzie tak brzydkie niż wcześniejsze, że...Ktoś się powiesi z tej rozpaczy straconej kartki i grafitu ołówków. xD Teraz to pytanie, na które chcę napisać od początku tego posta. Zrobić coś takiego, czy raczej dać sobie z tym spokój i lepiej narysować Brinzess Er Daszh? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Narysuj i to, i to =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Sweetaśna ta Twilie będzie miał to i owo z zewnątrz na wierzchu' date=' kości itp.[/quote'] bleh, nie lubiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 @up : Yup, thanks. ^^ Skoro nie lubisz, to nie oglądaj. Dlatego wstawiam w spoiler. Jak skończę tego poniaczka(i jeszcze jednego), to zabiorę się za Applejack. A czemuż to nie Jappleack? @up2: Łok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Mhm... kości na wierzchu... miodzio Tylko ma być bardzo soczyste i bardzooo sugestywne Zmiażdż system! Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Zrobiłabym ilustrację do Sweet Apple Massacre, ale nie chce mi się. Nie oczekuj za wiele, święty Viegrze (Viagrze? ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Na razie daję wam szkic zczłowieczałej Er Daszh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Its too sweet. Im gonna faint... Yeah that picture convinced me to say That in English... Yeam my mind is preety f*cked Congrats! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 I'm on a high. Heroin my romantic love. <3 YEESS, ROMANTIC LOVE. You are welcome. Rainbow Dash, I'm sorry, I tried to color the skin, had the hair and eyes. You can comment on it. :3 @up : Whoa, thanks. ^^ Umm...Seriously? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Informacja dotycząca rysunków : Dzięki świętemu Viegrze (ciągle pisze Viagrze, eh .__.) będzie się pojawiać także manga. To co pisałam - kucyk cały we flakach - odwołany. AJ - być może.. :/ Brinsezz Er Daszh - j.w. Ogólnie będę rysować mangę, może osiągnę jakiś poziom mangolisty .__. Być może też kucyki, a nawet częściej od mangi... Bo jednakże się przyzwyczaiłam do kucyków bardziej, niż do mangi. Ogółem: Rysunki kucyków - na pewno się pojawią i dołączy do nich także manga. Amen. Kogo to obchodzi? Po co ja to w ogóle piszę, ktoś może mi to wytłumaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 kucyk cały we flakach - odwołany. A-a-ale... Dlaczego? No, ale rysuj, co chcesz, pod przymusem nic nie będzie piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Dlaczego? DLACZEGO?! Dobre pytanie. No...Być może mi się nie chce. :ming: I też oglądam anime... Uwielbiam demoniczny śmiech w anime. A też jest jeszcze inne wyjście. Spóźnione Prima Aprilis. Skąd ty to ku**a wiesz, co? Jeżeli ktoś coś dla ciebie robi, załóżmy że płatki i nie robi tego z własnej woli, ale tylko dla tego że walisz do niego tekstem : 'Ej, jeżeli nie zrobisz tych płatkuf, to w ryj dostaniesz (chociaż wcale nie mam muskuł i to będzie jak muśnięcie motylka. ) i powiem mamie' to ktoś się ... coś tam i to zrobi pod przymusem a płatki będą przepyszne. Przeczytałeś wszystko to, co było w spoilerach? Brawo. Dostaniesz od kogoś przedawnioną kartę rowerową. Prawdopodobnie od menela spod Polo. Dziękuję za uwagę. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Płatkie nie byłyby przepyszne, bo bym soli dodał i powiedział, że termin przydatności do spożycia minął rok temu A, i jeszcze jedno... Kartę rowerową mam własną, ale nie o to się rozchodzi... W Komisarzu Aleksie Bromskiego zabili, ale nie o tym chciałem powiedzieć... O, mam! Nie spammy, bo ktoś (Warmen) usunie temat (Warmen) i da warna. (Warmen) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ale musiałby też porosnąć pleśnią. Także więc sama sól nie wystarczy. Pff, menel ci i tak ukradnie. Ale co z tego, że masz swoją? Będziesz miał swoją i kogoś innego. Co ty? Żula Mietka nie znasz? Wiem o tym, oglądałam. Ależ ja nie spamuję, jam anioł z niebiosek zesłany. Ale co do ciebie, to pewności nie mam. Czy ty też uważasz, że można się od uzależnić? EDIT: Kolejny głupi film na TVP1. TVP1 jest z tego znany i podziwany - z głupich filmów niby dla zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tutaj tez odświeżam, bo zamkną jeszcze. Wolę nie ryzykować. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ładnie nie powiem ~ Narysujesz mi coś~? >3< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ale że nie powiesz że ładnie, czy że ładnie? xd Skoro chcesz...xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 No ładne to xd czemu wszystko co piszę/mówię brzmi tak jak nie powinno... chcem xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 To siękuję.xd (czyt. dziękuję) Zastanówmy się...Może nie stawiasz odpowiednich znaczków interpunkcyjnych. Tak, to to.xd Przygotuj się na wypalenie oczu. (dziwne że ich jeszcze nie straciłaś, po wizycie w tym temacie. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 klawiatura mi się psuje, internet wolno działa i chybko piszę,nie bij ;-; Twoje są ładne...poza tym muszę patrzyć na rysunki osób z mojej klasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie będę cię biła. bo nie wiem gdzie mieszkasz, oraz nie chce mi się jechać do miasta w którym mieszkasz.xd I tak już jesteś hardkorką bo szybko odpowiadasz przy wolnym necie. Czy to był aby na pewno...Komplement? Zaczynam mieć wątpliwości.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 skąd wiesz że nie mieszkam kilka bloków/parków/mieszkań dalej? To był komplement,a to drugie to było do wypalaniu oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Omomomommomomoom. Może dla tego, że ja mieszkam w Bydgoszczy a nikt z forum nie mieszka w Bydgoszczy. xd I świat stał się jaśniejszy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 ojojojojojoj,biedna jesteś xd no widzisz,no Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts