Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Rozwielenie/strojenie jaźni? Tego jeszcze nie mam Podaj argumenty Sherlocku O jaki się tu spam zrobił. Albo offtop' date=' mniejsza o to. Jedyne co widzę, to dużo mingów .[/quote'] Kolejna Mingowa Siostra! Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 @Mrs.Octavia: Ostatnio był DIABELNIE dobrym lokajem. @Vieg: Nie używaj słów, których nie znam. Taa, oookeejj...Mhmmm...xd @Swahili: Eeee tam, wrzucę byle jaki rysunek i już problem zażegnany. Wiesz dlaczego? Wiesz? Bo Yao(i.xd) Ming to taki super człowiek jest, musimy go upamiętniać. To przecież koszykarz jest/był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 I tu masz rację Watsonie :ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ty się chyba za dużo seriali o Szerloku Holmsie na oglądałeś... Ale i tak dziękuje, bo ja zawsze mam rację. PS. Chyba powinnam wziąć się za to rysowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ja dodałem a ty nie???? CUD SIĘ STTAŁ !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 przy moim tempie był piekielnie dobrym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dodałeś? Rysunki? Ach, tak. Artysta musi mieć chwilę przerwy. @up: A właśnie, na jakim ty odcinku jesteś Czarnego Masła, hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dobra... Chyba jednak tego nie obejrzę... Czarne Masło... Ughh.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Czyli KuroSHITsuji. Wiele osób to lubi i kojarzy. Oglądnij, inaczej rzucę w ciebie masłem z czarnym opakowaniem. Mudżyn masło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 masz coś do mudżyńskiego masła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie, do mudżyńskiego nie mam. Mudżyni używają to masło, więc masło nosi nazwę 'mudżyńskie', ale jest białe. A mudżyn masło, to mudżyn który jest masłem. Rozumiesz rozpierduchę tę koncepcję? PS.Używam słów, których nie rozumiem. Ale to jest kul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 jestem na szóstym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Koncepcja/Incepcja/Antykoncepcja/Introkoncepcja Hueheuhuehheuehueehheuehe, Tych 3 (jedno napewno rozumiesz) to nie rozszyfrujesz na pewno PS. Strasznyyyyyyyyyyyyy offffffffffff toppppppppppp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Domine nas zabije za to co tu robimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 @Mrs.Octavia: masz namyśli... ZAMKNIĘCIE TEMATU?! Zrobię nowy. 6? Czy to aby nie przesada? @Vieg: skoro mowa o zabiciu... RZUCAM CI TOMEM W ŁEB! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ja, ja!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Chodzi mi bardziej o Warna + 20% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 @Vieg: Taaa, ty, ty. @Mrs.Octavia: Uspokoiłaś mnie. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 wiesz co? xd własnie mi się wczoraj skończył jeden warn +20%,nie chcę następnego...;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ojtam, zabicie czy warn... Mała różnica A żeby nie było, to mam zlecenie dla Faggle: Antro Twi, upijająca się się sosem chilli (mniam ) @Down Może być, skrzydła będą doskonale wyrażać jej stan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 tak i niech będzie mutantem alicornem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dobra, zrobię to. xd Dla kogo narysować najpierw? Może od tego, kto pierwszy się zgłosił? Czyli pierwsza to Octavia, drugi to Władca Wszelkiego Czegoś Tam, a trzeci to Viegencjusz von Trololololo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 tak i kończmy ten chaos zwany off-topem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tak bardzo przepraszam, że ten wątek stał się offtopem! xd Już biorę się do rysytacji. Rysunki wstawię w ten wątek, żeby pusto nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Właśnie,przepraszamy,nie bij nas! Wstawiaj te rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts