Imka2000 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jest i będzie zajęta więc może nie "skoro Twilight będzie zajęta " tylko "biorę tą i tą postać ";_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 ja chętnie wezmę Lyre, ale chciał bym scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Oj spinacie, a to jest przecież RolePlay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 właśnie widzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoffeeHevent Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hmmmm... Jeśli jest wolna Lyra to mogę ją wypróbować? Mój nick w minecraftcie :Olka_2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 ale chciał bym scootaloo Rozważymy pańską decyzję, zadzwonimy do pana. Scoots zajęta :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 a koło FS jest napisane (I tak oddam). jak nie FS to zecora nie, nie chce FS. chce Zecore jest zecora wolna ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Bon Bon do wzięcia! Można się poczęstować? Pliss:OTE2F: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 tylko prosił bym o nadanie postaci zecory jak przeniosę mój cały dom z chmury na ziemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yivvie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Tylko te postaci? Jeśli tak, to czy Fluttershy jest do wzięcia? I trzeba mieć premium? .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Bon Bon do wzięcia! Można się poczęstować? Pliss:OTE2F: To na serwerze. Tylko te postaci? Jeśli tak, to czy Fluttershy jest do wzięcia? I trzeba mieć premium? .-. Nie tylko te postaci. Fluttershy jest do wziecia, jesli bedziesz ja grac lepiej od obecnego wlasciciela. Nie trzeba miec Premium. tylko prosił bym o nadanie postaci zecory jak przeniosę mój cały dom z chmury na ziemie Alright. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeyZiMPL Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Czy mógłbym zostać Apple Bloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 dom przeniesiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 a z kim uzgodnić skin, bo chciał bym mieć na skin własny OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 chciałbym zrezygnować z Big Macintosha i być pegazem ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Znalazłam 1 błąd! Nie Imka2000 , now Maki0002 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoffeeHevent Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Asiekierka jest może wolna Fluttershy. Bo jeśli tak to mogła bym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja bym chciał być Scotaloo (jeśli Flutteryay by wzięła Fluttershy), a jak nie to Applebloom :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja bym chciał być Scotaloo (jeśli Flutteryay by wzięła Fluttershy)' date= a jak nie to Applebloom :* Sorry but NO. Ale zapraszamy, zapraszamy jako Apple Bloom, Apple Bloom nam potrzebna, mamy ładny domek, mamy Scoots i SB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humpty Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Chciałbym być applejack bo to moja ulubiona postać ale już zajęta . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Chciałbym być applejack bo to moja ulubiona postać ale już zajęta . Nie, nie, spytaj sie obecnej Applejack! Moze ci odda. Ale zapraszamy, zapraszamy jako Apple Bloom, Apple Bloom nam potrzebna, mamy ładny domek, mamy Scoots i SB. Owszem, owszem, zapraszamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 UWAGA Mam szlaban więc nie będzie mnie do końca Kwietnia, więc nie zabierać Twi .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXway Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Hmm.. Mogę się jeszcze zgłosić aby być Spitfire ? Ale Apple Bloom nie pogardze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 No ok. To mógłbym być Apple Bloom jeśli można ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humpty Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Asjerka pisałaś że możesz oddać fluttershy to ja chciałbym prosze:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts