Gost Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Już jest zajęta przez Olę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Właśnie, nie zabierać bohenowi Rarci bo też się obrażę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Takie małe info: zepsuł mi się komputer, czyli nie wejdę na serwer przez bliżej nieokreślony czas. Mam nadzieję, że to nie problem i nie stracę Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 RainbowDash zajęta więc Spitfire. Ponieważ Kocham latać i wykonywać akrobacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Sombra Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 jeśli można by dodać króla sombre? Ale jeśli TYLKO te postaci są do wyboru to szkoda T.T jak nie to kandytuję na big macintosha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Jeżeli ktoś kojarzy nick Volrea z Twicrafta, Fluttercrafta to proszę mi na pisać na PW. Na tych serverach miała postać Lyri. bardzo proszę o pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts