asie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ja i Bohen (2/3 administracji) uwazamy, ze idealnie nadaje sie na AJ ze wzgledu na m.in. swoja szczerosc i styl wypowiedzi, jednak on upiera sie, ze powinno byc glosowanie. W takim razie pytam was: czy Dawid powinien byc AJ? Jesli nie, to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Szczerze? Jestem na TAK. Nie znam go za długo, lecz to i owo o nim wiem. Będzie się świetnie nadawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Jestem na TAK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GallifreyBrony Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Dawid na AJ !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1248x Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Pogieło was ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Pogieło was kropka podloga kropka Nie! Po prostu wiemy, ze bylbys swietna AJ i przynioslbys duzy pozytek Fluttercraftowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Hmm... Myślę że niech dawid sobie wybierze kogo będzie chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Może być AJ, mi to przeszkadzać nie będzie. Tylko postawcie sobie pytanie, czy Dawidowy granie AJ będzie sprawiało przyjemność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redziqthebrony Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dokladnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jeśli Dawid nie będzie lubił tej roli, nie będzie mu się chciało grać RP i na nic zdadzą się jego podobieństwa do naszej jabłkowej przyjaciółki. Proste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts