pepeh Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Witam szukam tajnej tapety na mojego fona z mlp (jak szaleć to szaleć) Zna/ma ktoś jakieś? Rozdzielczość 640x480 (sony Xperia J) liczę na jakieś propozycje . A i przy okazji tu w emotkach jest skacząca pinkie to tą animacje da się też gdzieś pobrać? Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Znam sposób naszych Prapraprapraprapraprpaprpapraprapraprapraprapradziadków i pra(xjakaś liczba, duża)babć. Wejdź w neta na tym fonie, wpisz daną fazę, np. 'Pinkie Pie gif', kliknij lub pacnij na upatrzony obrazek, jeżeli wszystko zrobiłeś dobrze, będzie tam na dole, pod obrazkiem 'zobacz obrazek w pełnym rozmiarze', szczęściarzu, jeżeli to też zrobisz dobrze, obrazek zapisze się tobie w obrazach. Ale to jest tylko historia, od naszych najdawniejszych krewniaków, która nie zawsze się sprawdza. Jeżeli będziesz wybrańcem, to ci się to uda, jeżeli nie, to wiesz co. Ja jestem wybrańcem. *u* xd Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Klik Wystarczy wyszukać pod odpowiednią frazą Jeżeli obrazek jest za duży to przeskalować/wykadrować. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zmieniłem nieco szukane słowa. Myślę, że w ten sposób znajdziesz więcej tapet. LINK Link do komentarza
MiXer Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Aplikacja Pony Wallpers w Google Play. Dużo fajnych tapet w hd:rd9: Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 policzyłem 43 tapety w Pony Wallpers i dzięki akurat 1 z nich mi przypadła do gustu wcześniej chciałem taką http://vividscreen.com/pic/Little+Pony+And+Rabbit/10510/For%20480x854 Link do komentarza
Recommended Posts