Imper3838 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ostatnio z ciekawości poszukałem hymnów Equesteriańskich. Który waszym zdaniem jest najlepszy? Chwała Naszej Księżniczce Hymn Demokratycznej Republiki Equestrii Long live our Equine Motherland The Equestrian National Anthem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Szacunek dla ludzi którzy układali tekst do tych hymnów, najbardziej spodobały mi się "Chwała Naszej Księżniczce" oraz "Hymn Demokratycznej Republiki Equestrii" w filmiku przedstawiający ten ostatni hymn to flaga troszeczkę dziwacznie wygląda ale co ja się tam znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ta flaga w ostatnim jest zrobiona pod słynne zdjęcie z podnoszenia flagi na Iwo Jimie. Na początku trochę mnie zdziwiło, że połowa hymnów ocierają się o socjalizm, ale jakby nie spojrzeć Equestria to taka socjalistyczna utopia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 drugi fajny ale mnie koleś rozwalił Please stand for the national anthem of the equestian democratic republic haha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie powiem ludzie to się narobili przy tym, dla mnie hymn 2 i 4 najlepszy do oficjalnej pasuje najlepiej 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Do oficjalnej to właśnie też sądzę że najlepszy hymn demokratycznej republiki equestrii i całkiem ładnie wykonany w żeńskim głosie. Nie to co wykonanie naszego hymnu podczas MŚ w 2002 przez E. Górniak... Do dzisiaj pamiętam ten koszmar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 numery 2 i 4 to najładniejsze hymny ale za wszystkie należą sie brawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Dość ciekawa propozycja Jak dla mnie dwójka.I tylko dwójka.Jedynka mi nawet nie działa więc.... ok,już działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts