Naogim Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 W tym wątku możecie składać zamówienia na sygnatury. Przykłady : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Poprosiłabym o sygnaturkę z moim OC. Jeśli nie będzie Ci się robić takowej, możesz zrobić sygnaturkę z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Poprosiłabym o sygnaturkę z moim OC. Prosiłbym tylko o jakiś obrazek z tym OC. Bez tego ani rusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja poproszę z tym obrazkiem : http://i2.pinger.pl/pgr214/97ba85b7001fe34750711f1a/pinkie_as_pinkie_pie_by_miketheuser-d3g3tx7.png Podpis ,, Odzwierciedlenie Pinkie Pie " Na jasno zielonym tle jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Czy mogą być sygnaturki nie tylko z poniaczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Czy mogą być sygnaturki nie tylko z poniaczami? Oczywiście. Przyjmuję zamówienia na wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 TO dobrze ♥ To ja proszę Sygnature i Avatar z Roderichem Edelsteinem (Austria) z Hetalii i Sygnature z Rarity i Francisem Bonnefoy`em (francja) z Hetalii ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 to ja poproszę jakąś ze spitfire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 TO dobrze ♥ To ja proszę Sygnature i Avatar z Roderichem Edelsteinem (Austria) z Hetalii i Sygnature z Rarity i Francisem Bonnefoy`em (francja) z Hetalii ♥ Zrobienie może trochę potrwać, ale zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dobrze. Mam dobrą wiadomość. Jest ona taka, że wróciłem na forum i znów możecie zamawiać sygnatury. Prawdopodobnie będę robił też avki, ale to jeszcze przemyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 to ja poproszę sygnaturę ze spitfire z mojego avka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Oooo a ja też mogę zamówić? Jakbym mogła to..to bym chciała z moją OC Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Guciowata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Ja bym mogła poprosić o Sygnaturę z Levim z Shingeki no Kyojin, z Moim oC ( o tą panią Panią ) z podpisem Delois? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts