Swiftone Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Prosta sprawa. Śpiewacie dźwięki które są w danym momencie. Zapisujecie ten, który możecie zaśpiewać najniżej/najwyżej bez przymusu. Potem sprawdzacie na tabelce barwe głosu. Tak jakoś mi się zebrało xD Ja osobiście mam E2-G5, czyli całą skalę basu-barytonu-tenoru, ale ja ćwiczę śpiew o kilkunastu lat xD. 'Domyślnie' mówię basem. Tak więc zapraszam do zabawy(?). Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 C4-E2? Dam radę to poprawić, jak będzie pusty dom. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 C4-E2? Dam radę to poprawić' date=' jak będzie pusty dom. [/quote'] Nie może tak wyjść, coś źle zrobiłes. Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Faktycznie, mój błąd. Jak zwykle x3 Winno być E2-G5. Ciekawe czy wszyscy dobrze nutki interpretują. Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Faktycznie' date=' mój błąd. Jak zwykle x3 Winno być E2-G5. Ciekawe czy wszyscy dobrze nutki interpretują. [/quote'] To musisz ostro śpiewać i ćwiczyć. Uczysz się gdzieś śpiewu? Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie, growl ćwiczę czasami. I przeponę. W ostatnim zdaniu zawarłem cenną informację. Więc albo mam 'wrodzony talent', albo należy traktować to bardziej jako zabawę a nie jak miarodajny test ^&^ Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie' date=' growl ćwiczę czasami. I przeponę. W ostatnim zdaniu zawarłem cenną informację. Więc albo mam 'wrodzony talent', albo należy traktować to bardziej jako zabawę a nie jak miarodajny test ^&^ [/quote'] Więc coś źle zrobiłeś, bo nawet jak ma się talent to można zacząć z dwuoktawowym głosem najwyżej. Musisz mieć kogoś kto ci powie czy naprawdę 'stroisz', ew. tuner xD. Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 C3-C5 Znaczy... Tak mi się wydaje. Link do komentarza
Recommended Posts