Kaczusiowy Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Witajcie ponownie, w moim ulubionym dziale forum! Dziś chciałbym przedstawić Wam kontynuację mojego opowiadania pod tytułem "Wspomnienia, czyli dawno temu w Equestrii..." oraz "Chłodu Północy" Niklasa. Po upadku Chaosu, Harmonia powróciła do normy, a świat wydaje się rodzić w nowych, lepszych barwach. Jednak okazuje się, że problemy mogą nadejść z nieoczekiwane, zdawałoby się zapomnianej strony. Lecz tym razem, gra toczyć się będzie o wiele większą stawkę. Opowiadanie to, utrzymane jest w konwencji swej poprzedniczki. Jednak muszę nadmienić, że będzie zawierać nieco więcej tajemniczych, a w zasadzie mrocznych momentów - innymi słowy, będzie wypadkową pomiędzy "Wspomnieniami" a "Chłodem", co zresztą symbolizuje tytuł. Aktualizacji będzie można się spodziewać niestety nieco rzadziej niż dotychczas (cóż, "matura"), w moim założeniu co dwa tygodnie. A więc, nie przedłużając: Część I Zapraszam do czytania i komentowania! (Uwaga: po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej wakacyjnej przerwie, nowy rozdział powinien pojawić się gdzieś na przełomie września i października.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 A ja pozwolę sobie dodać od siebie mały bonusik, który zrobiłem na potrzeby fica... Taka tam okładeczka ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Marzec 15, 2012 Autor Share Napisano Marzec 15, 2012 Dziękiiii. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Przeczytałem pierwszy rozdział i czekam na następne, bo na podstawie tego jednego trudno wyrazić swoją opinię. Czuję chaos, czuję zło. To lubię. Na razie trzymasz mnie w niepewności, co do tego "zła". Pozostaje mi czekać i przekonać się na własnej skórze, co się tam stanie. Czekam więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 czemu nie dajesz dalej na FGE swoich ff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Maj 7, 2012 Autor Share Napisano Maj 7, 2012 Wszystkie (oprócz tłumaczenia "Airshippingu", uznano za go zbyt dwuznaczny) tam się znalazły. Akurat "Nadejścia Chłodu" nie wysyłałem, z racji tego, że wiedziałem o zbliżającej się przerwie w pisaniu. Ale już niedługo pojawi się kolejna część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 ok dzięki za informacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Będzie 2 część tak ? Bo czekam z niecierpliwością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Tak, po przerwe zaczynam już nad nią pracować, jak nic mnie od niej nie oderwie, ukaże się pod koniec następnego tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majestatick Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zacny fic. Mam nadzieję, że dalsze części się pojawią, wcześniejsze opowiadania gwarantem jakości, solidności i odpowiedniego budowania nastroju. A całość zapowiada się naprawdę dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts