Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Tu możecie zgłaszać swoje pomysły, sugestie i skargi dotyczące działu, jak również można zgłaszać złe zachowanie userów (w tym dziale), a wtedy ja będę im wstawiać warny wysyłać ostrzeżenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Zabawa ,,Dokończ historię z Chrysalis" ? C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Zabawa ,,Dokończ historię z Chrysalis" ? C: Hmm... Niezły pomysł! Dzięki C: Zaraz się za to zabiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Proponuję stworzenie regulaminu działu. Niby to oczywista oczywistość, ale troszkę go tutaj brakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Macie bardzo dużo zabaw w dziale, dlatego proponuję poprosić jakiegoś admina o osobny dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Macie bardzo dużo zabaw w dziale, dlatego proponuję poprosić jakiegoś admina o osobny dział. Eee? Spoko? Może się coś załatwi ale jak dla mnie, tych zabaw jeszcze nie jest wystarczająco na dział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Eee? Spoko? Może się coś załatwi ale jak dla mnie, tych zabaw jeszcze nie jest wystarczająco na dział Tu nie chodzi o ilość zabaw. Będzie ich więcej i ciężko będzie znaleźć poszukiwany temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Spoczko, może potem Najpierw pomyślcie o swojej przyszłości i egzaminach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Spoczko, może potem Najpierw pomyślcie o swojej przyszłości i egzaminach! Nie mam żadnych. A już macie 2 strony w dziale... Chyba czas zrobić porządki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Nom... Dobry pomysł, ale ja nie lubię sprzątać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Nom... Dobry pomysł, ale ja nie lubię sprzątać Wystarczy poprosić adminów o dział na zabawy i tam przenieść wątki. Dyskusje można zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Dobry pomysł :3 Coś pomyślę, na razie nie mam pomysłu na nazwę działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysalis Moon Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Mogą się nazywać " zabawy z Chryss" ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Ale czemu Chrys przez dwa 's'? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 (edytowany) Zastępca opiekuna (który nie istnieje # ) proponuje raz, a hurtowo: Wyrzucić:- Wyniki naboru - temat jest już nieaktualny i zbędny (tylko zawala miejsce)- Zastępczy opiekunowie dziękują... - patrz wyżej- Sesja: Na pomoc... - leży i cuchnie niczym zgniłe jajo- Christmas is... - mamy lato 2014- 50 fanów - w tej chwili jest ich 60(?). Poczekaj do 100, zorganizuj jakiś event.- Luźne RPG... - jeśli pojawi się powiedzmy dwie-trzy (nie mówiąc o większej liczbie) sesji, powstanie chaos, którego nikt nie ogarnie- Nightmare Night - mamy lato 2014. Możesz zrobić edycję 2014- Życzenia wielkanocne (miłe sercu ), ale... patrz wyżej- Masz Zapytaj Chrysalis v2. Myślę, że poprzednia wersja jest zbędna Propozycje: - Połączyć: Chrysalis: Queen of Changelings z galerią. Będzie przy tym pracy, ale dać arty w spoilery. Kto powiedział, że bycie Avatarem to tylko przyjemność - Reaktywować egzaminy? "Egzamin 2.0" (zarosło to pajęczynami) - Reaktywować Podmieńcze OC - zacznij od zaproponowania stron na których można tworzyć kuce. Nie każdy jest artystą. Ktoś, kto zechce, poprosi o narysowanie jednego z forumowych artystów. Następnie daj przykład i zrób swojego OCeka.- Strategia podboju... - mapa Ojca... jest lepsza. Proponuję reaktywować (wyrzucić stary, stworzyć nowy) temat i iść od południa na północ- Atak na Canterlot - dobry pomysł na mini sesję RPG- Znajdź kalendarz wszelkich świąt (są takie strony) i dopasuj je do działu Do przemyślenia:- Podmieńczy pamiętnik - założyłem go, myślałem że będziesz go kontynuować. Zapewne ty myślałaś, że będę robił to ja Zdecyduj co z nim zrobić.- RE...GU...LA...MIN! - będziesz mieć podstawę do kasowania części postów- Dział z zabawami - na serio, to dobry pomysł. Administracja załatwi to w wolnej chwili, a ty będziesz miała przejrzysty dział- Zabawa "zamień użytkownika wyżej w..." (tylko zwierzęta). Możesz dopisywać się do postów... ech, ja takich luksusów u siebie nie mam.- Zabawa "pożegnanie wakacji" - nie powiem co i jak bo będzie u mnie Dział stanie się pusty? Lepsze to niż porośnięte pajęczynami tematy # Mam jedną prośbę. Proszę, nie odbierajcie tego jako "parcie na szkło". W końcu mam swój dział. [litościwy ton on] Co prawda nie Fluttershy, [/litościwy ton off] ale bycie Avatarem DJki (oraz wiolonczelistki), gdy jest się "muzykoholikiem"... Mówiąc krótko - pomimo ujemnej frekwencji - kupa frajdy. Edytowano Sierpień 9, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts