Guardian Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) Witam, oto mój nowy Fanfic. Przedstawia on wojnę Equestri z Podmieńcami. Mam nadzieje, że będzie się podobać. Zachęcam do przeczytania.[Violence] Equestria Thunder ps. To jest wojna! Więc uwaga na przemoc ( jak będzie ), krew, przekleństwa, itp. i prosze bardzo następna część https://docs.google.com/document/d/1kvMvcjbyl_bGyKjYHYlexyTZxBGyfpcqGNoclpQ13ro/edit?usp=sharing Pamiętaj, że przed znakami interpunkcyjnymi nie robimy odstępów. Fixłem Ci też emotkę ~Decaded Edytowano Maj 17, 2015 przez Dolar84 Poprawa kilku błędów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Przeczytane, tym razem w wersji elektronicznej. Powiem tak - treść bez zarzutu, pomysł ciekawy, możliwości rozwinięcia fabuły milion albo i dwa. Może z tego być kawał naprawdę solidnego opowiadania. Niestety wykonanie dużo słabsze. Nie wiem czy Twoja autokorekta w wordzie postanowiła działać Ci na złość, czy miałeś kiepski dzień pisząc to w wordzie, ale błędów jest sporo. Niektóre z nich są... straszne. Zdecydowanie zalecam znalezienie sobie dobrego korektora. No i zostajesz oficjalnie mianowany Mistrzem Powtórzeń. Postaraj się pozbyć tego mało zaszczytnego miana. Czekam na dalsze części i mam nadzieję, że tym razem forma dorówna treści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 aż tak źle? ;_; To wszystko wina Worda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Czemu jest tag Violence i znajduje się w MLN? Violence powinno być w normalnym dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ponieważ Guardian planuje rozwinąć opowiadanie, żeby znalazły się w nim elementy gore. Porozmawiał ze mną i zdecydował się od razu umieścić opowiadanie tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się