VileRaven Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Bardzo ładne prace c: Oraz ciekawy styl podoba mi się ! :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Bardzo ładne prace c: Oraz ciekawy styl podoba mi się ! :djTyy: Dziękuję! Miło mi to czytać. Twój styl jest i tak.... lepszy. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chciałabym powiedzieć, że pomyliłaś obrazki w pierwszym poście. Z tego, co zauważyłam, OC Violet Star dałaś do spojlera "Dla Swahili", a moją do "Dla Violet Star". Powinno być na odwrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chciałabym powiedzieć, że pomyliłaś obrazki w pierwszym poście. Z tego, co zauważyłam, OC Violet Star dałaś do spojlera "Dla Swahili", a moją do "Dla Violet Star". Powinno być na odwrót. Mnie się wydaję, że wszystko jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Mnie się wydaję, że wszystko jest w porządku. Nie jest w porządku, bo moje OC jest w spojlerze "Dla Violet Star". Nie wiem, jak wygląda jej OC, ale możliwe, że pomyliłaś spojlery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tak oto pokazuję mój kolejny rysunek mojego OC.... w skarpetkach! Wiem.... skarpetki nie wyglądają jak skarpetki, ale to moje pierwsze skarpetki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Fakt ..skarpetki trochę dziwnie się tutaj reprezentują XD ,jednak jak na pierwszy skarpetkowy obrazek nie jest źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Witam po dłuuuugiej przerwie! Mogę wstawić moje 2 prace które zrobiłam. Muszę skończyć jeszcze 2 requesty, których mi się baaardzo nie chce zrobić. Ale to nie ważne! Oto pokazuję pierwszy rysunek: Jest on z historii mojego OC, której nikt nigdy (prawdopodobnie) nie zobaczy. Jest on oczywiście zły. Teraz pokażę prezent dla mojego kuzyna z okazji urodzin! Spóźniłam się troszeczkę... ale to nie zmienia faktu, że zrobiłam to od serca. Proszę: Bałam się trochę, że będzie smutny przez nie pojawienie się na skype. To takie małe "przeprosiny". To na dzisiaj tyle. Proszę o szczerą krytykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Zaiste, masz styl i umiesz rysować kuce (ja niestety nie, po kilku próbach przerzuciłem się na rysowanie postaci człekopodobnych ). Na cieniowanie nie narzkaj bo jest płynne, aczkolwiek nie doskonałe (nie że ja to lepiej robię ). Ale praktyka czyni mistrza. No i bardzo ładnie dobrane i umiejscowione kolory. Czyli: Zaiste zacne to jest Milordzie, proszę o więcej *W oddali słychać "MOAAR!!!"* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Dziękuję na wszystko co święte (I tobie) wreszcie jakiś komentarz! Miło mi słyszeć nie tylko zalety, lecz i wady. Człowiek nie może się rozwijać bez wytykania błędów. Milordzie, cieszę się twym przybyciem do mego tematu, dłużej bym nie wytrzymała bez odwiedzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ależ proszę waćpanno (?) cała przyjemność po mojej stronie. Wad za dużo Ci nie wytknę, bo sam nie jestem koneserem. Tylko z cieniowaniem musisz poćwiczyć, ale wg. mnie to najtrudniejsza część rysunku. PS. Temat z moimi miernej jakości rysunkami też gdzieś zdycha PPS. Ja kucyków nie umiem rysować, powiedz milordzie DLACZEGO!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Niech nie rozpoczyna się off-top bo źle może się stać. Po prostu powiem, że trzeba ćwiczyć, by umieć. Talent trzeba ćwiczyć, inaczej przepadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Ciekawe, są one bardzo ładne według mnie, szczególnie podoba mi się smutna Fluttershy. Najważniejsze, że są one robione z twojej wyobraźni, a nie przerysowujesz z internetu. Swoją drogą ładnie ci to wychodzi, lecz gdybyś jeszcze popracowała nad niektórymi elementami naprzykład zauważyłem w niektórych rysunkach, że przednie (łapy?) są trochę chude tam gdzie się zaczynają, ale to taki drobny szczegół. Tak jak powiedziałem bardzo ładnie Ci to wychodzi i zachęcam do tworzenia więcej, przemawia za tym też twój młody wiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Dziękuję za komentarz! Chude "łapy" rysuję już w taki sposób, może komuś to przeszkadzać, więc spróbuję robić trochę grubsze. Mam zamiar sobie kupić tablet graficzny by móc ładniej (mam nadzieję) rysować kucyki. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Jaki tablet jeśli wolno wiedzieć? (Stawiam na jakiś Wacom ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Heh... jeszcze nie wiem jaki kupić, ale prawdopodobnie będzie to Wacom. Mam nadzieję, że kupię dobry, bo na razie się obawiam kiepskiego :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts