Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Witajcie. Z tej strony mały pomocnik Pinkameny Diane Pie. Napisałem to opowiadanie z myślą o tym, co nas czeka gdy Śmierć zacznie nadchodzić wielkimi krokami w naszym kierunku. A może to nastąpić w każdej chwili. To krótkie opowiadanie to jedynie moje fantazje na temat tego co może się wtedy zdarzyć. Uwagi! - Zawiera jedno przekleństwo ( Wypadało napisać ) - Nie , nie jestem chory i umierający, to jedynie moje fantazje. Miłego czytania Kamil Pie , Współprowadzący konto . Ostatnie pięć minut Zapraszam do komentowania, naprawdę trudno stwierdzić co się zrobiło źle a co dobrze bez waszego zaangażowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walking Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ciekawe, smutne i mądre. Chyba taki był cel tego ff. 8/10 Końcówka też dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krytyk Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ciekawe spojrzenie na śmierć. Smutne trochę, ale na serio mądre. Te napisy na kartce i końcówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Fajne, tylko o kucykach brak... Kilka braków przecinków się znalazło... 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Kilka przecinków więcej i było by lepiej. Naprawdę zmusza do przemyśleń, osiągnąłeś swój cel. 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nie ma w nim nic na temat MLP. Przenoszę do działu Inne. Zaś co do treści - ładnie napisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Bardzo ładne opowiadanie, da się wczuć w to i przeczytać, nie jest to może bardzo długie, ale mnie osobiście bardzo się podobają takie krótkie opowiadania. Błędów nie zauważyłem ponieważ czytałem nie zwracając uwagi na nie, ale powiem iż jest to świetnie 4,5/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dziękuję za pozytywne oceny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Opowiadanie skłania do refleksji. Nie ma w nim ani słowa o kucykach, ale mimo to jest interesującym spojrzeniem na śmierć. Nie jest to łatwy i przyjemny temat. Mimo niewielkich potknięć merytorycznych wyszło dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Uhh.. nie wiem od czego mam zacząć. Opowiadanie może i jest krótkie, ale naprawdę świetnie się je czytało. Dało również sporo do myślenia, pomimo że nie jest to temat o kucykach. Były pewne błędy, ale to mało istotne. Gratuluję Ci świetnej pracy naprawdę, śmierć jest ciężkim tematem i dość smutną rzeczą. Z chęcią poczytałbym jeszcze jakąś Twoją pracę ;d. Gratulacje jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Drogi PitPL będziesz miał niedługo szansę przeczytać moją drugą pracę, również o podobnej tematyce ale troszkę dłuższej. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts