Spinwide Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja poproszę gronostaja-elfa z elfim tatuażem w kształcie winorośli z elfimi uszkami. I żeby miał łuk i kołczan ze strzałami, o! To może... Gronostaj-Smok Gronostaj z nogami Stary Magiczny Marynarz Gronostaj ze szramą pod okiem, bez jednej ręki, latający nad ziemią, z białą różą w pysku, odpoczywający nad morzem podczas pełni księżyca. 1. 2. 3. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja chce: 1. Gronostaja Kaczyńskiego 2. Gronostaja Obamy 3. Oraz gronostaja Kim Dzong Una Święta Trójca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 @Up Niie, nie i nie. Politycznych nie mogę. Mówiłem. Zwłaszcza Kim Dzong Una. Jeszcze po mnie Korea Północna przylezie. Kto wie do czego oni są zdolni D: Chociaż głowic atomowych bym się nie spodziewał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 F*ck... No to chociaż Gronostaja Harley Queen. A głowicę to chyba każdy w piwnicy buduje... Czy tylko ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Gronostaja z piłą mechaniczną tnącego metalowe drzewo stojącego na krze z hiperfioletowego lodu pośród jeziora lawy. Pls :3 @Up. Harley może być 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Leworęczny gronostaj jedzący jogurt porzeczkowy w bikini, a także gronostaj - krwiożerczy kalafior, ze zmutowaną cytryną w tle, jeśli łaska. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Gronostaj budujący głowicę Gronostaj jedzący brzoskwinię Gronostaj Predator Proszę ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Macie jakieś problemy rodzinne chyba D: Dobra, narysuję co tam chcecie, ale osobiście uważam, że to porąbane. Narysuj mi gronostaja Doktora House'a i Gronostaja Raito/Light Yagami :3 1. 2. Masz bonusowego Ryuuka czy jak mu tam. Hojny Spin jest hojny 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Kocham te twoje gronostaje... i chcę gronostaja wzorowanego na tym zdjęciu oraz gronostaja szkieleta. ;D Ten wyżej ma być tylko trupem, a ten drugi kośćmi. Z góry dzięki. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 borze, one są genialne! Uwielbiam je Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 (edytowany) poproszę gronostaja-Red Velvet ciach! takie rzeczy zamawiamy przez PW ~Xyz i gronostaja-Curacao EDIT; gore to nie jest więc o co ten raban??? (gore bym nie wstawiał, mam na nie uczulenie) Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 A co powiesz na skarpetę? Zawsze chciałem się bawić userami jak pacynkami. Zmieniać ich posty. "HEJ TO JA, ADMIN, DOSTAJESZ WARNA" Do tego narysuj zjaranego jarwina. 1. 2. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 1.Gronostaj Wuya 2.Gronostaj Kawa 3.Gronostaj Vault Boy 4.Gronostaj Świadectwo z Paskiem 5.Gronostaj na koniu strzelającym laserami walczący kosmitami z planety pożeraczy gronostajów 16 i Friezą z DB jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Zamawiam: - Stalinopodobnego gronostaja z wódką i kiełbasą w łapach - Petelickiego - Piłsudskiego - Geralta - Serbskiego żołnierza Niech się dzieje wola Thora! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Vinylkę proszę :3 O O O jeszczę octavię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 1. Yuri Nakamura 2. Yuzuru Otonashi 3. Kanade Tachibana 4. T.K. 5. Yui 6. Hideki Hinata 7. Ayato Naoi 8. Noda 9. Shiina 10. Takeyama Dopomogę mówiąc że wszystkie postacie są z anime Angel Beats :ming:10 jest? Jest 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. @Up JA nie dam rady? JA?! Oczywiście, że narysuję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 F*ck... No to chociaż Gronostaja Harley Queen. A głowicę to chyba każdy w piwnicy buduje... Czy tylko ja? Łapaj: Średnio wyszła. Tylko mi się tak wydaje? D: Leworęczny gronostaj jedzący jogurt pożeczkowy w bikini, a także gronostaj - krwiożerczy kalafior, ze zmutowaną cytryną w tle, jeśli łaska. ^^ 1. 2. NIE MASZ POJĘCIA JAK TRUDNO NARYSOWAĆ KALAFIOR W PAINT'CIE D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 poproszę gronostaja-Red Velvetciach! takie rzeczy zamawiamy przez PW ~Xyz i gronostaja-Curacao 1. Nie jestem pewien co tam było ale chyba coś nieocenzurowanego . A jeśli tak to Xyz prawdę rzecze, przez PW 2. @Edit FOCK Pominąłem kilka. Zaraz wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 O_O ładne to może gronostaja prosię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ja bym chciał 4. Gronostaje 1. Ninja 2. Steve Jobs 3. Mark Zuckerberg 4. Robert Burneika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Gronostaj budujący głowicę Gronostaj jedzący brzoskwinię Gronostaj Predator Proszę ;p 1. 2. 3. Kocham te twoje gronostaje... i chcę gronostaja wzorowanego na tym zdjęciu oraz gronostaja szkieleta. ;D Ten wyżej ma być tylko trupem, a ten drugi kośćmi. Z góry dzięki. ;3 1. Twoje zamówienia zaczynają mnie lekko przerażać. 2. 1.Gronostaj Wuya 2.Gronostaj Kawa 3.Gronostaj Vault Boy 4.Gronostaj Świadectwo z Paskiem 5.Gronostaj na koniu strzelającym laserami walczący kosmitami z planety pożeraczy gronostajów 16 i Friezą z DB jednocześnie. 1. 2. 3. 4. 5. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 No hai, pewnie się nudzisz więc kolejne zamówienia xD 1. Gronostaj IL2 2. Gronostaj powiadomienie na steam 3. Gronostaj po imprezie 4. Gronostaj Hayate 5. Gronostaj na bombie atomowej zrzucanej nad morzem o zachodzie słońca, w tle UFO i Yeti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Zamawiam: - Stalinopodobnego gronostaja z wódką i kiełbasą w łapach - Petelickiego - Piłsudskiego - Geralta - Serbskiego żołnierza Niech się dzieje wola Thora! 1. 2. 3. 4. 5. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Twoje zamówienia zaczynają mnie lekko przerażać. To dobrze. Zdjęcie było robione przeze mnie. I jakiś gościu do mnie podchodzi w realu i mówi: "A co jak ptasiej grypy dostaniesz?" xD I nowe zamówienie BU HA HA! Już wcześniej miałam poprosić. Lekko przerażać - to cię przerazi bardziej. Chcę 2 gronostaje. 1. Gronostaj jedzący łapę drugiego, a obok kocioł w którym leży reszta tego jedzonego. *taaak to gronostaj kanibal* 2. Gronostaj przykuty do skały i drugi gronostaj ze skrzydłami wyrywający mu wątrobę. *mit o Prometeuszu* Jestem szurnięta wiem. :9QuUw: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Vinylkę proszę :3 O O O jeszczę octavię 1. 2. Czekaj, a dasz radę narysować gronostaja bakłażana? ;D MÓWIŁEM ŻE DAM RADĘ! @Up. Jak zamierzasz zamawiać gore, to na pw D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts