camper1997 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 A więc tak.Ta mój pierwszy post więc się przedstawię .Witam!!! =) Rysuje trochę.Co prawda hobbistycznie ale ujdzie XD Tutaj wstawię pierwsze rysunki (czyli jak zaczynałem rysować kucyki,rysowałem to z myślą o ćwiczeniach więc nie są jakieś bajeczne) PS.Są to głównie uchwycone chwile z bajki "mlp". Tutaj już Derpi ^^ PS.Rysunek ja rysowałem ,ale pomysł nie jest mój Wstawiam również to aby wam pokazać jak na ogół rysuje. Nie miałem szansy jeszcze za dużo rysować kucyków pony, jednak planuje(czyli nie wiem co z tego wyjdzie ^^) aby narysować(tym razem rysunek mojego autorstwa)połączenie mlp z Walking Dead. Tutaj wstawiam małe rysunki.To są ćwiczenia do narysowania właśnie tego rysunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Najbardziej podoba mi się RD z pierwszego obrazka c: ..wykonana farbkami? Kurczę trudno mi określić czym to zostało zrobione? Ostatnie szkice też mi się podobają ,bo widać ,że już opanowałeś anatomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Uuuu połączenie Mlp i Walking Dead To co kocham :> Czekam !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Super będzei więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie źle, daj więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Oczywiście.Ale nie za często bo to zepsuje efekt ^^ Co do rainbow dash to wszystko było zabawą: jedno farbami, mazakami a jeszcze inne kredkami. Jeśli chcecie coś konkretnego po prostu piszcie^^ Chętnie podejmę wyzwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zależy co rozumiesz przez połączenie Walking Dead i MLP Bo jeżeli chciałbyś bardzo trudne zadanie to narysuj mi Daryla Dixona opierającego się o Pinkie Pie. Uwielbiam te dwie postacie z tych seriali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Bardzo ładne, tylko u kucyków poćwicz tylne nogi a w cieniowaniu nie rozmazuj paluchem, wygląda wtedy ,,plastikowo". Ale największa pochwała za Asassyn'a, nigdy nie umiałam tak ludzi rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ale nie za często bo to zepsuje efekt ^^ A to co znaczy Staraj się własnie często tworzyć i wrzucać bo to pomoże Ci się lepiej rozwijać w rysunku. Rysunek jak muzyka, rzecz trzeba wyćwiczyć. Oczywiście nie namawiam by było to kosztem szkoły etc, ale jak by coś Cię natchnęło to wal śmiało! Widzę że lubisz eksperymentować, a eksperymentowanie w sztuce to rzecz cudowna! Sam Leonardo da Vinci sporo eksperymentował^^ Można odkryć coś fajnego, wyrobić ciekawy oryginalny styl...tak...nie bójmy się eksperymentować w sztuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Narysowałem Apple Jack.Moment uchwycony z odcinka z przesławną Trixi!!!! Przepraszam za kolory...niestety za dużo pomarańczowego użyłem...i coś nie wyszło Co do rysunku pinki pie z Darylem Dixonem To zobaczę czemu nie ^^ Może coś wymyśle Niczego nie obiecuje ale coś mi mów że coś bazgrnę :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 To świetnie Z niecierpliwością czekam . Szukałam jakiegoś obrazka z Darylem i Pinkie na avatar ale nie ma w necie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 A możesz opisać jak to ma wyglądać czy wolisz abym sam coś wymyślił(jeśli sprecyzujesz jak to ma wyglądać czyli tło, w jakich pozach występują itd. ułatwiło by mi to utrafienie w twój gust. Tak to jak z loterią a nigdy czegoś takiego nie rysowałem więc musisz uzbroić cię w cierpliwość) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Zdam się na twój gust Nie spiesz się, artyści potrzebują czasu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dodaje kolejny rysunek. Vinyl scratch i jej sławne BASS CANON !!!! WUB WUB ^^ PS.Pomysł nie jest mój.Jedynie wykonanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 No kurcze, zazdroszczę talentu. Nie ma co wytykać błędów, bo coraz to nowszym rysunkiem błędów jest tak mało... Żebym tylko nie zapeszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Tak nawiasem..Zauważyłem na tym forum przyrost artystów i tak patrze że może mógłbym zrobić coś w rodzaju poradnik , z zdjęciami itd.Tylko nie wiem w jaki to dział dać.Może w ten weekend będę miał czas to zrobię coś takiego.Chodziłem na zajęcia artystyczne ale olałem je bo gość niczego mnie nie uczył ^^ Sam się wszystkiego nauczyłem i co nie co o rysowaniu wiem. Czy są osoby które chciały by coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Uuuu Nie mogę się doczekać mojego zamówienia :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Długo rysowałem ale nareszcie mogę się pochwalić ^^. Coś mi mówi że zaraz haterom braknie farby drukarskiej :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Zacny crossoveŕ z TWD. Włosy Pinkie jakieś dziwne, poza tym b. ładny rysunek. Masz ochotę rysować więcej TWD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Zobaczę Ale mam parę pomysłów na: Rysunek z Dr. Whoowies (nareszcie narysuje go ,marzyłem o tym ) Bazgroła z Vinylem No i oczywiście oczekujcie drugiego poradnika rysowania dla początkujących :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 To jakbyś się jednak zdecydował, mógłbyś narysować Clementine razem z CMC, chowające się przed zombiakami w domku na drzewie. Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 pomyślę [ale raczej w dalekiej przyszłości,(2,3 tygodnie) chociaż mam już pomysł ]. Mogę spróbować ale dla odmiany chce wrzucić tutaj jakiś swój pomysł jak coś narysuje to spróbuje to narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Rysunki kucyków wychodzą ci świetnie. Ogólnie ładnie rysujesz i masz fajny styl rysowania. Jeśli będziesz miał czas to spróbuj narysować Fluffle Puff. Chciałabym zobaczyć jak wyjdzie ci rysowanie puszystych kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts