Jonathan Cloud Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Hejka, w tym temacie można pogadać o Księdze Bez Tytułu autorstwa Anonima. Według mnie świetna książka, zawiłość tematów, barwni bohaterowie.... Razem z tą książką pobiłem mój rekord.... 450 stron w niecałe 3 dni. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Autora kojarzę z wielu tekstów antycznych i średniowiecznych, właśnie przez wzgląd na niego zainteresowałem się tą książką w empiku ^^Jednak mimo wszystko jeszcze jej nie czytałem, ale planuję to nadrobić, niekoniecznie w najbliższym czasie... Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Też czytałem i mi też się bardzo podobała Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Hmm... jeszcze nie czytałam. Ale ten napis ,,Pod żadnym pozorem nie czytaj Księgi Bez Tytułu" zachęca do przeczytania Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 "Księga bez tytułu" ? Kuszący tytuł, następnym razem jak będę w Empiku to pewnie się zainteresuję. Ale ponieważ nic o niej nie wiem, to czy moglibyście powiedzieć jaki to gatunek? Powiedzmy, że to kryminał połączony z fantasy i elementami gore. Link do komentarza
Recommended Posts