Willczyca Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Tak... Pisząc fanarty mam na myśli bazgroły. Jak na razie mam jednego bazgrołka. Jest to Dashie rysowana przeze mnie od podstaw. Jest okropnie, ale cóż. Będę ćwiczyć i powinno być coraz lepiej, nie? Proszę o komentarze i rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 mi się nawet podoba tym bardziej że dopiero zaczynasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 mi się nawet podoba tym bardziej że dopiero zaczynasz Dziękuję . Dzisiaj postaram się jeszcze wstawić PP z wąsikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jak na początek, naprawdę nieźle^^ Będziem czekać na więcej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest ładne. Zastanawiające... Wydaje mi się, że dużo osób zaczyna od Dashie (w tym ja). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jak na początek, naprawdę nieźle^^ Będziem czekać na więce Pinkacz powinien być jeszcze dzisiaj. Jest ładne. Zastanawiające... Wydaje mi się, że dużo osób zaczyna od Dashie (w tym ja). Ja zaczęłam od RD, bo to jest moja ulubiona postać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest nawet nieźle, tylko Dash jest troszkę jaśniejsza, tak czy siak jest bardzo ładne jak na pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest nawet nieźle, tylko Dash jest troszkę jaśniejsza, tak czy siak jest bardzo ładne jak na pierwszy raz. Wiem... Ale jakoś tak wyszło... Dziękuję PP zrobiona Próbowałam cieniować, ale chyba nie wyszło . Zresztą Wy to oceńcie Dziś narysowałam malutką Lyrę Chyba jest nieźle. Zobaczcie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie wiem jak jutro będzie. Możliwe, że nic nie dodam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Co do Pinkie, to brzuch zaczyna się zwężać na dole rysunku, co powoduje że trochę dziwnie wygląda. A Lyra jest naprawdę słodka, nic dodać, nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Co do Pinkie, to brzuch zaczyna się zwężać na dole rysunku, co powoduje że trochę dziwnie wygląda. A Lyra jest naprawdę słodka, nic dodać, nic ująć. Dopiero teraz to zauważyłam Lyra chyba nawet troszkę wyszła, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Mnie się podoba^^ Pinkie ma tylko taki zbyt oczowalący kolor,powonien mieć mniej magenty, a więcej czerwieni oraz Ciało powinno być ciut jaśniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Mnie się podoba^^ Pinkie ma tylko taki zbyt oczowalący kolor,powonien mieć mniej magenty, a więcej czerwieni oraz Ciało powinno być ciut jaśniejsze Cieszem siem :3. Jeśli chodzi o kolory to kompletnie nie idzie mi dobieranie ich . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Najnowsza Dash. Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Hahah Święta Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Hahah Święta Rainbow I to jest to coś Nudziło mi się trochę i narysowałam Kryśkę. Chyba wyszły mi cienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 no chyba wyszły^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 no chyba wyszły^^ Yay :3. Jak ktos ma pomysl co mg narysowac to prosze pisac :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jest nieźle.. Troche krzywo ale nieźle.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Jest nieźle.. Troche krzywo ale nieźle.. Wydaje mi się, że z każdym rysunkiem jest coraz lepiej :3. Dziękuję za kom. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Przedstawiam Wam Pinkamenę Diane Pie Chyba wyszła nieźle, ale nie wiem... Jak macie jakieś pomysły co mg narysować to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jeśli mógłbym coś dodać. Powinnaś zaczynać rysunek od narysowania okręgu bo on doskonale pomoże Ci idealnie narysować głowę. Taki zabieg spokojnie pozwoli Ci zrobić efekt 3Q przy rysowaniu MLP. Jak widać wyżej bardzo łatwo idzie zrobić typowo "poniaczowy" ryjek i miejsce na drugie oko przy zachowaniu perspektywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Jeśli mógłbym coś dodać. Powinnaś zaczynać rysunek od narysowania okręgu bo on doskonale pomoże Ci idealnie narysować głowę. Taki zabieg spokojnie pozwoli Ci zrobić efekt 3Q przy rysowaniu MLP. Jak widać wyżej bardzo łatwo idzie zrobić typowo "poniaczowy" ryjek i miejsce na drugie oko przy zachowaniu perspektywy. Dziękuję za radę, będę z niej korzystać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie ma sprawy, jakbyś potrzebowała jeszcze jakiś porad to daj znać. Ja na tej samej zasadzie co Ci przedstawiłem rysuję swoje "poniacze" dlatego daję radę robić w miarę podobne ryjki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Nie ma sprawy, jakbyś potrzebowała jeszcze jakiś porad to daj znać. Ja na tej samej zasadzie co Ci przedstawiłem rysuję swoje "poniacze" dlatego daję radę robić w miarę podobne ryjki Naprawdę dziękuje Jeszcze jedną rzeczą jakiej nie ogarniam są nogi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts